DEĞİRMENDERESPOR’DA SIFIR BORÇ HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK

 

 

 

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve yönetim kurulu üyeleri Değirmendere’de Baraka Cafe’de düzenlediği basın toplantısında yeşil siyahlı kulübün SGK ve Vergi borcu kalmadığını hedeflerinin BAL Ligi olduğunu açıkladı.

 

 

SGK VE VERGİ BORCU KALMADI

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve yönetim kurulu üyeleri Değirmendere’de Baraka Cafe’de bir basın toplantısı düzenledi. Değirmenderesspor Başkanı Severcan Kara yaptığı açıklamasında “2015 yılında Değirmenderespor yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde kulübümüzün 76 bin TL SGK borcu 3 bin TL yakın vergi borcu vardı. Kulübümüzün hiçbir lisanslı futbolcusu yoktu. Bir tane malzemesi yoktu. Kulübümüzün tesislerini açarken bile 30 TL çilingir parası verdik. Bugüne geldiğimiz noktada kulübün 105 bin TL borcunu ödedik. Bu sezon eskiden kalma hiçbir borcumuz yoktur. Allah’ın izniyle resmi kurumlara olan borcumuz kalmadı.

 

HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG

Değirmenderespor Basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı ise yaptığı açıklamada “Kulübümüzün borçlarını kapattığımız için mutluyuz. Bu konuda büyük fedakarlık sergileyen tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hedefimiz borçsuz bir şekilde takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkartmak. Bunun için herkesin desteğine ihtiyacımız var. İlk maçımızda tribünlere gelerek bize büyük destek olan Değirmendereli futbol severlere taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu destek devam ederse sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz” dedi.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Değirmenderespor Genel Kaptanı Hasan Ömer Bayrak ise “Bu sezon kulüp olarak ve camia oyarak iyi bir aile olduğumuzu gösterdik. Değirmendere halkının bu sezon kulübümüze inanılmaz desteği oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Ben pek erken konuşmayı sevmem ama bu sezon sonunda güzel bir sonuçla şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. Bugüne kadar bize destek olan başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YÖNETİMİ ÜÇ YENİ İSİM KATILDI

Değirmenderespor yönetim kurulunda yoğun işlerinden dolayı ayrılan bazı yöneticilerin yerine yedek yönetim kurulu üyelerinden Engin Deniz, Ergun Akkaya ve Buğra Cihangir Alparslan göreve getirildiği açıklandı. Değirmenderespor yönetim Kurulu üyesi olan Körfezspor’un yeni Başkanı Selim Aktürk ise Başkan Severcan Kara olduğu sürece yeşil siyahlı kulübün yönetimi ile birlikte olmaya devam edeceğini ve desteğini sürdüreceğini açıkladı.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =