DEĞİRMENDERESPOR’A BÜYÜK REKLAM DESTEĞİ!

Değirmenderespor’a Çakıroğlu İnşaat ve Merkez Emlak sponsor oldu

İlçemizi Bal liginde temsil edecek olan Değirmenderespor forma reklamı için Çakıroğlu İnşaat ve Merkez Emlak’la anlaştı.

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve Sportif Direktör Adem Ellibeş Değirmenderespor forma reklamı için Çakıroğlu İnşaat sahibi İbrahim-Kürşat Çakıroğlu kardeşlerler, Değirmenderespor formasının kol kısmı reklamı için Merkez Emlak sahibi Bayram Keleş ile anlaştı.

BAŞKAN KARA’DAN TEŞEKKÜR

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, yaptığı teşekkür konuşmasında, ‘’İlçemizin sevilen esnafları yönetim kurulu üyem Çakıroğlu İnşaatın sahibi İbrahim-Kürşat Çakıroğlu kardeşlere ve Merkez Emlak’ın sahibi Bayram Keleş’e teşekkür ederim” dedi.

“SPORA VE İLÇEMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çakıroğlu İnşaatın sahipleri İbrahim-Kürşat Çakıroğlu kardeşler, ise Değirmenderespor’a destek vereceklerinden memnuniyet duyduklarını  belirterek, “İlçemizi Bal liginde temsil edecek olan Değirmenderespor’umuza sahip çıkmak hepimizin görevi olduğundan bizde bu sezon forma reklamı vererek destek olduk. Gölcük’te kazanıp, Gölcük’te yatırım yapan herkesin geleceğimizin teminatı gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtarılması adına spora destek vermesi gerekir. Bizde bu düşünceyle geçmişte Gölcükspor’a şimdide Değirmenderespor’a destek olduk, hayırlı olsun” dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 + = 63