DEĞİRMENDERESPOR’A BOMBA TRANSFER

Gurbetçi futbolcu Ufuk Özbek, Değirmenderesporla anlaştı.

Kocaeli süper amatörden şampiyon olarak bölgesel bal ligi’nde mücadele edecek olan ilçemiz takımı Değirmenderespor’a bomba bir transfer gerçekleşti. Schalke 04, B. Dortmund  gibi takımlarda  oynadıktan sonra  Türkiye’de Kastamonu,  Tepecik, Çanakkale Dardanel, Aydınspor 1923, Devrek Belediyespor, Çayırovaspor, Gönen Belediye spor forması giyen orta saha oyuncusu Ufuk Özbek bugün Menajeri Serdar Görmüş ile  Gölcük’e gelerek Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Teknik Direktör Metin Peken ve yöneticiler Ertürk Keskin, Semih Namlı ile görüşüp el sıkıştı.

HIRSLI BİR OYUNCUYUM

Başarılı orta saha oyuncusu Özbek “Hocamın ve Başkanımın ısrarları ile Değirmendere’ye geldim. Hedefleri olan bir takım olduğunu, iyi oyunculardan kurulu olduğunu biliyorum. Ben hırslı bir oyuncuyum. Bu yüzden tercihim hedefi olan takımda oynamak olduğundan Değirmenderesporu tercih ettim. Futbol takım oyunudur, tecrübeli ve kaliteli oyuncuların olduğu Değirmenderespor forması giymekten çok mutluyum”dedi.

DEĞİRMENDERESPOR’A HAYIRLI OLSUN

Başkan Kara “Teknik kadronun raporu doğrultusunda hareket ediyoruz. Hocamızın raporunda Orta saha, Forvet ve birde stoper var. Ufuk Özbek ile başlayan görüşmemizin olumlu sonuç almasından memnunum. Yine Hocamızın raporu doğrultusunda görüştüğümüz iki oyuncu daha var. Onlarla da kısmetse bir iki güne kalmaz anlaşırız. Ufuk Özbek Değirmenderespor camiamıza hayırlı olsun”dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =