DEĞİRMENDERESPOR SEZONA İDDİALI GİRİYOR

 

 

İlçemizin önemli spor kulüplerinden birisi olan Süper Amatör Lig Takımımız Değirmenderespor 23 Temmuz’da  sezon açılışını gerçekleştirecek.  Bu sezon iddialı olan ve bu noktada da takımın başına tecrübeli hoca Naci Keleş’i  getiren Başkan Severcan Kara ve yönetimi oldukça umutlu.  

 

 

İlçemizin önemli spor kulüplerinden birisi olan Süper Amatör Lig Takımımız Değirmenderespor  sezon açılışı için hazırlık yapmaya başladı. Bu sezon Bal Ligini hedefleyen ve bu noktada takımı iddialı bir hoca olan Naci Keleş’e emanet eden Başkan Severcan Kara ve yönetimi, yaptığı çalışmalarla maddi manevi kulübü kalkındırmak için mücadele veriyor. Kulübe gelir sağlanması adına Değirmendere sahilinde stant açılmış, kulüp ürünleri satışı yapılarak hem taraftarlar ile bütünleşilmiş, hem de takım için maddi kazanç sağlanmıştı.  Ayrıca geniş bir kesim tarafından sevilen bir isim olan Kulüp Başkanı Severcan Kara, tek tek ziyaretler yaparak kulübe destek olan iş adamlarına hediyeler verip, ilişkileri sıcak tutmayı başarmıştı.

TAKIM İNANACAK, ŞEHİR İNANACAK İNŞALLAH BAŞARI GELECEK

Başkan Kara yeni sezon hazırlıklarını gazetemize değerlendirdi ve önemli açıklamalar yaptı. Kara açıklamasında şunları söyledi:  “2018-2019 sezonumuzu inşallah hayırlısıyla 23 Temmuz’da kendi tesislerimizde açacağız. İlk önce bize her zaman destek olan ve bu sene de desteğini esirgemeyecek olan Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, iş adamlarına, esnaf abilerimize ve spor severlere şimdiden Değirmendere spor yönetim kurulu adına teşekkür ederiz. Bu sene öncelikli hedefimiz tribünlerin dolu olması ve başarıyı taraftarlarımız ile birlikte yakalamak. Takım inanacak, şehir inanacak ve ardından da başarı gelecek inancını taşıyorum. Kazasız, belasız güzel bir sezon olmasını Allah’tan diliyorum. Ben ve yönetim kurulum bunun için mücadele vereceğiz. Hayırlısı ile 23 Temmuz’da topbaşı yapıp sezona başlayacağız. Hocamıza ve kadromuza sonuna kadar güveniyorum. Allah utandırmasın”dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − = 82