Değirmenderespor kolları sıvadı

Bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan takımlarımızdan Değirmenderespor’da Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı, Gölcük’e ve Kocaeli’ye yakışan bir kulüp olacaklarını ifade etti.

HAK ETTİĞİMİZİ ALDIK

Gölcük’ün sevilen ve tanınan iş insanlarından, Değirmenderespor Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı, Teknik Direktör Metin Peken ile yola devam edeceklerini belirtti ve şu şekilde konuştu: Sarı “Geçtiğimiz sezonu Süper Amatör Play-Off Ligi’nde üçüncü sırada götürürken pandemi nedeni ile ligimiz hepimizin malumu üzerine ertelenmişti. İlk etapta Play-Off’ta ilk iki sıradaki takımın BAL’a alınacağı duyuruldu. Tabii ki karara itirazımız oldu. KASKF Başkanımız Murat Aydın, Başkanımız Severcan Kara, yönetimimiz konu ile yakından alakadar oldu ve Değirmenderespor  da Arslanbey Gençlerbirliği kulübü ile birlikte hak ettiği BAL’a alındı” dedi.

8-9 TRANSFER PLANLIYORUZ

Kulübümüzün değerli başkanı Severcan Kara himayelerinde yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. Sportif Direktörümüz, Gölcük’ümüzün çok özel değeri Adem Ellibeş ve değerli hocamız Metin Peken, Değirmenderespor’un profesyonel lige çıkması için çabalarına devam edecek. Öncelikli olarak Metin Peken hocamızın iç transfer raporuna göre hareket edilecek. Ardından 8 ya da 9 transfer yapmayı planlıyoruz.

15-20 EYLÜL ARASI BAŞLAYACAĞIZ

Transfer komitemizde Sportif Direktörümüz Adem Ellibeş, yöneticilerimiz İbrahim Uzuner, Hasan Durdu, Engin Deniz ve Yakup Köse olacak. Gölcükspor’un eski futbolcularından orta saha oyuncusu Bahattin Saral, kanat forvet Emre Kürküt, kaleci Veysel Boz ve ile Düzcespor’dan Samet kardeşimiz ile görüşmeler yapacağız. Metin hocamızın onayı ile de 15-20 Eylül arasında sezonu açacağız. Hem Gölcük ilçemize hem de Kocaeli şehrimize yakışan bir kulüp olmak için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 + = 52