DEĞİRMENDERESPOR BAŞKANLIĞINA KESKİN ADAY

Değirmenderespor’da Severcan Kara’nın Başkanlığı bırakmasından sonra Değirmenderespor yönetimi kendi aralarında yaptığı toplantı sonucunda adayını belirledi.

Toplantıyı Başkanvekili Girgin yönetti

Değirmenderespor yönetimi Başkanvekili Bayram Girgin Başkanlığında toplanıp  Gölcük ve Değirmendere’nin tanınan ve sevilen esnafı Vizyon Pizza’nın sahibi Ertürk Keskin’in Değirmenderespor Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yönetimin adayı Ertürk Keskin

26 Haziranda yapılacak Genel Kurulda Değirmenderespor yönetimin adayı olarak seçime girecek olan Ertürk Keskin ” Önceki dönem birlikte çalıştığımız Başkanımız Severcan Kara’nın istifasının ardından 26 Ağustos’ta yapılacak kongre öncesi birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla  toplantı yaptık. Değirmenderespor yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımın aldığı karar gereği 26 Haziran’da yapılacak kongrede Değirmenderesporun Başkan adayı olarak bana görev veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.  26 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurulda Değirmenderesporumuzun başkan adayı olarak seçilmek için eğer aday çıkarsa yarışacağız. Eğer aday çıkmazsa  26 Haziranda yapılacak Değirmenderespor Başkanlık seçiminde tek aday olarak seçime girip devraldığımız bayrağı daha yukarı taşımaya yönetici arkadaşlarımla gayret edeceğiz. Değirmenderesporumuza bugüne kadar hizmet etmiş Başkan ve yönetim kurullarına, Kulübümüze destek olan Belediye Başkanlarına, esnaflarımız ile camiamıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim”dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 7