DEĞİRMENDERELİ Çağatay Atay CİNAYETİNDE TAHLİYE İSTENDİ!

Olay 1 Ağustos tarihinde gece 01.00 sularında Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar semtinde bulunan arıtma tesisi mevkiinde meydana gelmişti. Çağatay Atay (21), arkadaşları ile gezdiği sırada, başka bir grubun kendi aralarında tartışması sonucu ‘Ne oluyor’ diyerek müdahale etti. Daha sonra tartışan grup birden Çağatay isimli gence dönerek bu sefer Çağatay ile tartışmaya başladı. Grubun içinde bulunan bir şahıs Çağatay Atay’ı bıçaklamasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

MÜEBBET HAPİS İSTENDİ

Olayla ilgili Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan dava görülmeye devam ediyor. Cinayet zanlısı Müslüm A. duruşmaya segbis aracılığı ile katıldı. Taraf avukatları duruşma salonunda  hazır bulundu. Duruşma, Cumhuriyet Savcısı’nın mütalaasını açıklaması ile başladı. Cumhuriyet Savcısı, Müslüm A.’nın Çağatay Burak Atay’ı kasten öldürdüğünün tespit edildiğini belirterek, müebbet hapis cezasıyla yargılanmasını talep etti.

TAHLİYESİ İSTENDİ

Cinayet zanlısı Müslüm A’nın avukatı; müvekkilim karşı taraftan darp edilmiş ve iteklenmiştir. Maktulün uyuşturucu ve alkol etkisinde olduğu anlaşılmaktadır. Müvekkilimin tahliyesini istiyoruz” dedi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Duruşma ileri bir tarihe erteleyerek, sanık Müslüm A.’nın tutukluluk haline devam karar verildi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =