DEĞİRMENDERE PROJESİNDE SONA GELİNDİ

Değirmendere’ye yakışan projede sona gelindi

Körfezin incisi konumunda olan Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona gelindi.

Trafiği çok rahatlatacak Değirmendere de otopark sorununu büyük ölçüde çözecek olan 260 araçlık otopark ve GÖLMEK Kurslarının yer alacağı sosyal merkezin 1.5 ay sonra hizmete girmesini planlanıyor. Kompleks sayesinde Cumartesi günleri kurulan semt pazarının kalabalığı en aza inecek. Gölcük’ün hareketli ve nüfus olarak yoğun beldelerinden biri olan Değirmendere’de, özellikle cumartesi günlerinde kurulan semt pazarının oluşturduğu yoğun bir kalabalık bulunmakta. Pazarın sokak aralarında kurulmasından ötürü hem park konusunda sıkıntı çıkıyor hem de olası bir ambulans ve itfaiye ihtiyacında pazarın bulunduğu alanlara ulaşım oldukça zor oluyor. Tüm bu sorunların çözümü amacıyla geçtiğimiz yıl içerisinde Değirmendere’de kapalı pazar alanı, otopark ve sosyal merkezin yapımına başlanmıştı.

Değirmendere’de semt pazarının kurulduğu günlerde, Başkomutan Caddesi üzerinde yayaların karşıya geçişi oldukça zorlaşıyor. Araçların kimi zaman iki sıra halinde park edildiği cadde üzerinde trafik sıkışıklığı da gözle görülüyor. Değirmendere’de yapılan kompleks, aynı noktada oluşan sıkıntıların çözümü noktasında önemli bir işlev görecek. Şu an için çalışmaların büyük bir bölümü tamamlanmış durumda. İç kısımda ve dış cephede yapılacak çalışmalar ile projenin tamamlanması sonrasında, Değirmendere’deki tüm sıkıntılar sona ermiş olacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − 92 =