DEĞİRMENDERE PARKININ ÖNÜNDE VURULDU!

Her yıl düzenli olarak Mehmet Akif Bekiroğlu için anma törenlerini düzenleyen Gölcük Ülkü Ocağı bu yılda 19 Haziran 2021 tarihinde Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Gölcük Köftecisinin önünde anma törenini düzenleyecek.

AKİF BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan  Bekiroğlu, 18.11.1947’de Trabzon Sürmene’de dünyaya geldi. 1953 yılında Gölcük’e ailece taşındınırlar. 1967 yılında Gölcük Barbaros lisesinden mezun olur. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi matematik bölümünü okuyup, bitirir.  1977-78 öğretim yılında mezun olduğu Barbaros lisesine tayini çıkar. Daha sonra Kandıra Lisesine geçer. 

ÜLKÜ-BİR(Ülkücü Öğretmenler Derneği)’ne de üyedir.

Aynı dönemde Gölcük Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapmaktadır.

OLAY GÜNÜ:

Anlatanlar; “Cuma gecesiydi saat 22,00’yi gösteriyordu. Değirmendere parkının önüne geldiğinde, parkın önünde 10 kişilik devrimci solcu-komünist bir grup vardı. Ülküdaşımıza saldırdılar. Önce yumruk yumruğa kavga oldu. Başa çıkamayacaklarını anlayınca ülküdaşımızı kurşunlayarak ağır yaraladılar. Ağır yaralanan ülküdaşımızı Değirmendere’deki Askeri hastaneye götürdüler. Fakat hastane ülküdaşımızı kabul etmedi. Bu sefer İzmit’e götürülmek istendi. Ancak aşırı kan kaybından dolayı yolda şehit oldu” ifadelerini kullanıyorlar.

AKİF BEKİROĞLU’NA, ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 62 = 68