DEĞİRMENDERE BERKAY’LA GÜLDÜ 1-0

Amatör Süper Lig B grubunda ilk hafta kazanan Maşukiyespor ve Değirmenderespor ikinci maçlarını kazanarak zirve yarışını sürdürdüler

MAŞUKİYESPOR KAZANDI

Amatör Süper Lig B grubunda ikinci hafta heyecanı oynanan karşılaşmalarla devam etti. Maşukiye Stadı’nda lider Maşukiyespor, rakibi Kartepe Belediyespor karşısında 4-3 kazanarak 3 puanın sahibi olarak liderliğini sürdürdü. Grupta Körfez Belediye Hereke Yıldızspor fikstür gereği haftayı maç oynamadan bay olarak geçirdi.

DEĞİRMENDERE BERKAY’LAGÜLDÜ

Değirmendere Stadı’nda Büyük Derbentspor’u konuk eden Değirmenderespor rakibini Berkay’ın attığı tek golle mağlup ederek iki de iki yaptı.  Yuvacıkspor, deplasmanda Derince Sırrıpaşa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu. Darıca Nene Hatun Stadı’nda ve sahibi Darıca Martı ve Kültürspor rakibi Kocaeli Güneşspor’u 2-1 mağlup etti.

D.DERESPOR:1

B.DERBENT:0

STAT:D.Dere Stadı

HAKEMLER: Kadir Yılmaz **, Eray Karmil **, Efraim Yılmaz **

D.DERESPOR: Yusufcan ***, Ali Rıza **, Murat ***, Oğulcan ***,Hamza **, İlker ***, İbrahim ***, Tolunay ***, Oğuzhan **, Adem **, Sezgin ** (Dk. 78 Berkay ***)

B.DERBENT: Ömer **, Kerem **, Halil **, Alper **, Fatih Dizman **, Ruhi **, Eray **, Fatih Örsoğlu**, Mehmet **, Mesut **, Furkan **

GOL: Dk. 81 Berkay

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2