“DEĞİRMENDERE BENİM GÖZ BEBEĞİM”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, “Değirmendere benim göz bebeğim. Çok özel projelerle Değirmendere’yi eski günlerine kavuşturacağız” dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim sürecinin başından bu yana ilimizin gözde yerlerinden birisi olan Değirmendere’ye özel ilgi gösteriyor. Bu kapsamdan Değirmendere’de yaptığı seri ziyaretlerle hemşerileriyle buluşan Sezer, esnaflarla bir araya gelip, gelecek dönemde yapmayı planladığı projelerini anlatıyor.

ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Değirmendere’nin kültür, sanat ve sporla anılması için ne gerekiyor yapacağım diyen Sezer, “Değirmendere eski günlerine kavuşacak. Bunun yanında yapay resif alanlarıyla balık türlerinin üremesini sağlayarak, çoğalmasına destek vereceğiz. Ayrıca amatör balıkçılarımız için iskele projelerimiz var. Sahil ise daha aydınlık olacak. Kuruçeşme tarafına yapacağımız tekne bağlama yeri ve sahil düzenlemesiyle Değirmendere’de yeni bir sosyal merkez oluşturup, çekim merkezi olmasını sağlayacağız” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 5 =