“DAHA DA GÜÇLENEREK YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

 

 

 

 

 

İYİ Parti ilçe teşkilatlarının da yenilenme sürecine girdi. İlçe yönetimlerinin istifası genel merkez tarafından istenirken, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi de önümüzde ki günler de istifa edecek. Yeni dönem de mevcut Başkan Aynacı’nın yola devam etmesi beklenirken, Aynacı gazetemize yaptığı açıklama da daha güçlenerek yola devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

İYİ Parti’de yeni il başkanlarının belirlenmesi, Kocaeli’ne de Şanbaz Yıldız’ın atanması sonrasında ilçe teşkilatlarında da yeniden yapılan olacağı ve tüm ilçe başkanlarının, yönetimi ile birlikte istifa etmesinin istendiği, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından açıklanmıştı. Bu kararı mevcut İlçe Başkanı İsmail Aynacı’ya sorduk. Aynacı karara uyacaklarını ve istifaları İl Başkanlığına vereceklerini belirtti.

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ”

Aynacı ayrıca gazetemize yaptığı açıklamada, “Genel merkezimizin aldığı kararı destekliyoruz. Yeniden yapılanma için istifalarımızı il başkanlığına sunacağız. Bundan sonra ki süreçte yenilenerek daha güçlü bir şekilde teşkilatlarımızı oluşturarak yola devam edeceğiz. Bu süreç Pazartesine kadar netleşir” dedi.

“GÖLCÜK’TE GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Bunun yanında il yönetiminin oluşmasıyla ile ilgili de gazetemize konuşan Aynacı, “Biz artık bir yıllık partiyiz. Parti içi disiplin oluştu. Bu noktada il yönetimine girmek isteyenlerle ilgili İl Başkanımız Şanbaz Yıldız bana ulaştı. İlçe yönetimimizden bazı isimler girmek istedi, ben uygun görmedim. Başka bir isimde bize il yönetimine girmek istediği iletmeyince ben Ünal Beyin ismini verdim o da zaten girdi” dedi. Biz Gölcük’te güçlü olacağız diyen Aynacı yerel seçimlerde herkes İYİ Parti’nin gücünü görecek diyerekte diğer partilere göz dağı verdi ve sözlerini noktaladı.

AYNACI DEVAM EDECEK

Başka kaynaklardan öğrendiğimiz bilgiye göre mevcut ilçe başkanı İsmail Aynacı görevine devam edecek ve mevcut yönetim de yola devam etmek isteyenlerle, dışarı da kalan partiye gönül vermiş isimlerden güçlü bir yönetim oluşturacak. Önümüzdeki hafta yeni yönetimin belli olması bekleniyor. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 72