DAĞDA MAHSUR KALDILAR JANDARMA KURTARDI

Gölcük Eriklitepe Cansuyu bölgesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Eriklitepe yi merak edip ziyarete giden Pirali G. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, Pirali G. idaresindeki 41 SS 701 plakalı otomobil ile gezmek için Eriklitepe bölgesine çıktı. Bir süre bölgede araçla dolaşan vatandaşlar yağan kar sebebi ile yolun kapanması sonucunda dağda mahsur kaldı. Kapanan yoldan geçmek isteyen vatandaşların çabası sonucunda ise otomobil kara saplandı. Bir süre kendi imkanları ile otomobili saplandığı kardan çıkartmaya çalışan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

İMDADA JANDARMA YETİŞTİ 

İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aracı saplandığı kardan çıkartmak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrasında otomobil, saplandığı kar içerisinden askeri araç yardımı ile çıkartılmaya çalışıldı. Askerlerin de çabaları ile araç saplandığı yerden çıkartıldı. Vatandaşlar daha sonra jandarma ekipleri eşliğinde şehir merkezine indirildi.

JANDARMAYA TEŞEKKÜR

Jandarma ekiplerine kendilerini kurtardığı için teşekkür eden  otomobil sürücüsü Pirali G., “Gölcük Erikli Tepe mevkiinde aracımızın kara saplanması sonucunda mahsur kaldık. Sağ olsunlar jandarma ekiplerimiz yardımımıza koştular, sağ salim bir şekilde aracımızı çıkarttık ve kendimizi de sağlama aldık” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =