D Ü Ş Ü Y O R U Z   1-2

  1. Lig 3. Grup ekibimiz Gölcükspor evinde karşılaştığı Osmaniyespor’a karşı 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-2 mağlubiyetle ayrıldı. Düşme potasından bu haftada kurtulamadı. Gölcükspor’un golünde Veli Ortakcı orta sahadan harika bir vuruş yaptı

İLK TEHLİKE ATAK OSMANİYESPOR’DAN GELDİ

Müsabaka sağanak yağmur altında oynanırken iki takımda ilk 20 dakikada birbirleri üstünde etkili olamadı. Orta sahada yaşanan mücadelelerle geçen dakikalarınd ardında ilk tehlikeli pozisyon konuk ekipten geldi. Dakika 24’te Alper Yener’in sağ kanattan ortasında bomboş kalan Halil İbrahim’in kafa vuruşu yaklaşık 5 metreden dışarı gitti.

GERGİNLİK YAŞANDI

Dakika 25’te ise özellikle Osmaniyespor’un tribünden maçı izleyen yönetimi ile futbolcularının gösterdiği tavırlar ile tribünlerde gerginlk yaşandı. Sarı-Yeşilliler en alakasız bir durumda bile temsilciye şikayet etmesi temsilcinin de bu durumda Gölcükspor tribününde bulunan kişilere karşı yaptırımlar uygulaması tribünlerdeki gerginliği oldukça arttırdı. Osmaniyespor’un tribününde yer alan futbolcular, Gölcükspor tribününde yer alan kişilere karşı kışkırıtıcı hareketleri gerginliği daha da arttırdı.

DEVRE 0-0 BİTTİ

İlerleyen dakikalarda Gölcükspor oyunda dengeyi yakalasa da yaptığı zayıf ataklar ilk yarıda gol atmaya yetmedi. Osmaniyespor’da çok etkili bir futbol sergilemese de yan toplarla tehlike yaratmaya çalıştı. 24. dakikanın dışında 37. dakikada da Kerim Bölük’ün kafa vuruşuyla gole yaklaşan misafir ekip bunun da dışarı gitmesiyle eşitliği bozamadı, devre 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

HARİKA BİR GOL

İkinci yarıya Gölcükspor sahaya Coşkun Güner, Emirhan Atilla değişikliği ile başladı. Henüz ikinci devrede orta saha mücadelesi içinde geçen maçın 50. dakikasında Veli Ortakcı orta sahadan harika bir şut ile topu ağlara gönderdi ve Gölcükspor maçta 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda iki takım da pozisyon anlamında oldukça kötü bir maç çıkardı. Ancak dakika 70’te hakemin oldukça komik penaltı kararı sonrası Osmaniyespor’da topun başına geçen Yavuz Koç maça dengeyi getiren golü attı.

DEĞİŞİKLİKLER ÇARE OLMADI

Mücadelenin devamında sadece altı dakika sonra Osmaniyespor’un köşe vuruşundan gelen top boşta kaldı. Gölcükspor kalesi sol direğinin köşe gönderine doğru yaklaşık 5 metre üstünde kalan topa Alpay Aldemir sert vurdu, misafir takım 2-1 öne geçen golü atmış oldu. İlerleyen dakikadalarda Gölcükspor gol atmak için hamleler yaptı. Cihan Halil’i oyuna süren Teknik Direktör Eser Kardeşler ayrıca Miran Avcı’yı da sahaya sürerek savunmadan Veli Ortakcı’yı forvet bölgesine gönderdi.

GÖLCÜK 22 PUANA TAKILDI

Ancak yapılan değişiklikler de çare olmadı ve Gölcükspor 1-0 öne geçtiği maçtan 1-2 mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorla Gölcükspor ligde bir maç fazlası olmasına rağmen 22 puanla 14. sırada yer aldı, düşme potasından kurtulamadı. Kırmızı-Siyahlılar 17 Mart Çarşamba günü düşmeme yarışında olduğu direkt rakibi olan Erbaaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

GÖLCÜKSPOR: 1

OSMANİYESPOR FK: 2

HAKEMLER: Can Cengiz *, Sedat Etik *,Çağrı Yıldırım *

STAT: Gölcük

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yengün *, Veli Ortakcı **, Furkan Özyapı * (Dk. 87 Miran Avcı *), Ferhat Aras *, Barış Şen *, Ali Mert Işık *, Mustafa Serkan Koparan * (Dk. 67 Tunahan Köse *), Sefa Tunç *, Selçuk Çalışır * (Dk. 80 Cihan Halil *), Coşkun Güner * (Dk. 46 Emirhan Atilla *), Berkan Durdu *

OSMANİYESPOR FK: Mesut Balkan *, Emre Baysal *, Halil İbrahim Cenik * (Dk. 87 Bora Yılmaz *), Kerim Bölük *, Alper Yener * (Dk. 61 Mertcan Dursun *), Sırat Yeşilördek *, Yavuz Koç * (Dk. 90 Onur Kızıltaş ), Tayfun Sabri Gümüşoğlu *, Soner  Birinci *, Burak Evren * (Dk. 61 Alpay Aldemir *), Bekir Can Kara *

GOL: Dk. 50 Veli Ortakcı (Gölcükspor), Dk. 70 (pen.) Yavuz Koç, Dk. 76 Alpay Aldemir (Osmaniyespor)

SARI KART: Alper Yener, Burak Evren (Osmaniyespor) Furkan Özyapı, Sefa Tunç, Cihan Halil, Berkan Durdu (Gölcükspor)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − 56 =