D-130 Karayolu’ndaki çökmeler risk taşıyor

D-130 Karayolu Gölcük Mevkii’nde meydana gelen çökmeler vatandaşları ve araç sürücülerini endişelendirmeye devam ediyor. Vatandaşlar yolda oluşan çökmeler konusunda açıklamalarda bulunarak özellikle yolda oluşan çökmelerin önüne geçilmesini istediklerini belirtti.

Yol çöküntüleri trafik kazalarını da beraberinde getiriyor

 

D-130 Karayolu üzerinde yolların kazalarda ne kadar etkili olduğu gözler önüne seriliyor. Bazı vatandaşlar Gölcük’ün altyapısının kuvvetli olmadığını dile getirilerken, bazı vatandaşlar  yolda oluşan çökmelerin trafik yoğunluğundan kaynaklandığını belirtiyorlar. D-130 Karayolu’nda trafik kazalarında maddi kayıpların yanında ölümlerin yaşanması herkesi derinden etkilemeye devam ediyor. Araç sürücülerinin dikkatsiz davranması, trafik kurallarına uymaması ve hız yapması trafik kazalarının başlıca sorunlarından biri haline geliyor.

 

Vatandaşlar, “Bu yol çöküntülerine acilen önlem alınması gerekiyor”

 

Gölcük’te D-130 Karayolu Mobil mevkiinde yer alan yolda gözle görülür çökmelerin yaşanması araç sürücülerini ve vatandaşları endişelendirmeye devam ediyor. Vatandaşlar, “D-130 Karayolu üzerinde bulunan yol çöküntüleri ciddi anlamda hem bizler hem de özellikle araç sürücüleri için büyük bir sorun arz ediyor. Yol çöküntüleri olunca trafik kazaları da kaçınılmaz hale geliyor. Bu yol çöküntülerine acilen önlem alınması gerekiyor” dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6