CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDEYİM

Hakkında çıkan haberlere sert tepki gösteren AK Parti Milletvekili Fikri Işık, “Fikri Işık,  bu partinin adamı, bu parti benim partim”dedi.

İl genelinde her ilçede gerçekleştirdikleri AK Parti İlçe Danışma Meclisi’nin son durağı Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu 91. İlçe Danışma Meclis toplantısında, AK Parti Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, il ve ilçe kadın kolları yönetimi ve çok sayıda partililer katıldı.  Meclis toplantısında konuşan Fikri Işık, “İlk danışma meclisine katılmış bir arkadaşınızım. Kocaeli’de hangi hizmetleri yaptık bunları çok çok iyi biliyorsunuz. Çinliler birine beddua ettiği zaman ‘İlginç zamanlarda yaşayasın’ der. Biz de öyle ilginç insanlarız ki bırakın ikiyüzlü çok çok yüzlü insanlarla uğraşıyoruz. Avrupa’nın da politikası Türkiye ne olsun ne de ölsün politikasını uyguluyor. Çin de kendi ajandasını uygulamaya çalışan bir ülke konumunda… Hakkımda çıkan haberi gördüm ama o gün ciddiye almadım. Çünkü haberin yeri ve zamanı hiç doğru değil. Cumhurbaşkanımız bana ‘otur, otur’ demiş. Güya ben de, ‘ya kuzgun başa ya da kızgın leşe’ demişim. Ben de ertesi günü tekzip yazısını gönderdim. Biz senin yalan haberinle mi uğraşacağız. Milletvekiliniz olarak bakan olarak bu şehre bu ülkeye hizmet etmiş biri olarak benim cumhurbaşkanımızın izinde gitmem gerekli değil mi? Benim görevlerimi yerime getirmem birilerini rahatsız etmiş durumda. AK Parti’de kim ne fesat sokmaya kalkarsa bunu başaramayacak. Yaptığımız hizmet dışında çıkan hiçbir habere itibar etmeyin. Fikri Işık, ‘Ak Parti’den uzak kalmış’ diyorlar. Fikri Işık bu partinin adamı, bu parti benim partim. 17 yılda iktidardayız ve 18 yıldır da ayaktayız. Ha bu birilerini rahatsız ediyor. Bizim için önemli olan şehrimize hizmet etmektir.

ALİ KOÇ’LA GÖRÜŞTÜM

Tüpraş ile ilgili bir konuya değinmek istiyorum. Ali Koç ile ben de görüştüm. ‘Vergi dairesinin değiştirilmesi söz konusu değil’ dedi. Bizler bu konunun takipçisiyiz. Aksi hareket ederlerse, bütün arkadaşlarla birlikte bu kentin menfaatini korumak zorundayız. Kocaeli bu ülkenin yükünü çekti. Hakkımızı alma konusunda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu konuda hassasiyet gösteren kim varsa teşekkür ederiz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5