COVİD ÖLÜMLERİ YÜKSELDİ!

Kocaeli il sağlık müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan,  Covid nedeniyle ölümlerin yükseldiğini belirterek son veri tablosuyla birlikte herkese bir kez daha aşı yapma çağrısında bulundu

Pehlevan; “Maalesef covid 19 nedeniyle ölümler yüksek. En güçlü silahımız aşı. Çünkü hasta olanların, hastaneye, yoğun bakımlara yatanların, maalesef hayatını kaybedenlerin çoğu aşı olmamış veya aşıları tamamlanmamış vatandaşlarımız. O zaman vakit geçirmeden aşımızı mutlaka olalım. 2. doz veya 3. doz aşımız geldiyse mutlaka yaptıralım. Unutmayalım tedbirlerle aşı olmak korunmak için çok iyi bir yol, aşı dozlarını tamamlamaksa en iyi yoldur” ifadelerini kullandı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan; Başkanlarımız, başhekimlerimiz ve ilçe sağlık müdürlerimiz ile beraber covid 19 pandemisi, aşılama, PCR testi ve diğer sağlık hizmetleri konusunda online toplantı düzenledik. Hastanelerde ve yoğun bakımlarda yatan hastalarımızın ezici çoğunluğu ya hiç aşı olmamış ya da aşı dozlarını tamamlamamış vatandaşlarımızdan oluşuyor. Bugünden tezi yok en yakın sağlık kuruluşuna gidip aşılarımızı hemen yaptıralım, 2. ve 3. doz aşılarımızı tamamlayalım. Aşı ile birlikte tedbirlerden de asla taviz vermeyelim ifadelerini kullanıyor. Sık sık sosyal medyasından vatandaşı bilgilendiren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan Aşı tek kurtuluş yolumuz dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − = 85