“ÇOK SESLİ BİR MECLİS LİSTEMİZ OLACAK”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ekibiyle birlikte Türk Harb-İş ve Türk Metal Sendikalarına nezaket ziyaretinde bulundu. İşeri ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Çok sesli bir meclis listemiz olacak” dedi. 

CHP Başkan adayı İsmet İşeri sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Türk Harb-İş Başkanı Turhan Yıldız ve Türk Metal Başkanı Mehmet Şener’i makamında ziyaret etti. Yepyeni bir heyecanla, Gölcük’ün geleceğini birlikte yönetmek için bir yola çıktıklarını ifade eden İşeri; “Daha yaşanabilir bir Gölcük için hepimizin birlikte çalışacağı sözünü veriyorum. Kimseyi bir yerlere getirmek ya da bir zümreyi zengin etmek için değil, Gölcük’ü beraber yönetmek için göreve talibiz” diye konuştu.

İŞÇİ GAZİNOSUNU VAAT ETTİ

Başkan İşeri; “Gölcükte yaşam standardını yükseltmek için uğraşacağız. Bölgemizde bulunan şirketlerin firmaların kapısını çalacağız onlarla karşılıklı iş birliği yapıp faydalanacağız. Tüm işçi ve emekliler için işçi gazinosunu yeniden inşa edeceğiz. Bizim yöneteceğimiz belediye meclisine sadece meclis üyeleri değil, STK’lardan da temsilciler katılacak. Çok sesli bir meclis yapısıyla hep beraber ilerleyeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 69 = 77