CHP’den TEMAD’a ziyaret

TEMAD’ın 35. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle CHP İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte TEMAD’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’a 35. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaret ederek kuruluş yıl dönümlerini kutladılar.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Başkan ve yöneticilerini ağırlarken CHP’nin TEMAD’a yaptıkları ziyarette İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi yanında Gölcük Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunurken CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel “Derneğininiz kuruluşunuzun 35. Yıl dönümünüzü kutlarım sizler sivil toplumun birer parçasısınız, bu anlamda sizlere bugün olduğu gibi her zaman önem veriyoruz vermeye de devam edeceğiz, sizlere bundan sonra uzun yıllar sağlık içerisinde geçirmenizi diliyorum” dedi.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü “Bu nezaket ziyaretinizden dolayı sizlere yönetim ve üyelerim adına teşekkür ediyorum, İlçemizde Derneğimize büyük bir katılım vardır, bizlerin burada yaptığımız çalışmalarımızla halkımızın da teveccühünü kazanmaya devam ediyoruz, bugün burada gelmenizden dolayı da sizlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi. HABER: Stajyer İrem SAKAR

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

75 + = 80