CHP, KAVAKLI VE YENİ MAHALLE’Yİ PİLOT BÖLGE SEÇTİ

 

 

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam haftalık toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda açıklama yapan Başkan İşeri, “Seçim takvimi 31 Mart olarak görünse de, olası bir erken seçime hazırlıklı olacağız. Bu yüzden Kavaklı ve Yeni Mahalle’yi kendimize pilot bölge olarak seçtik. Bu alanlarda arkadaşlarımız Ar-ge çalışmaları yapacak. 2 Mahallede de kadın kollarımız pasif konumda olan üyelerimizin eşleri ile bir araya gelerek, saha çalışmalarına katılmalarını sağlayacak” dedi.

 

 

 

 

Haftalık toplantılarında ülke gündemini değerlendiren CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Şu anda partimizin sandık sorumlularının güncelleme çalışmalarını yapıyoruz. Bizler bu seçime gerçekten çok önem veriyoruz. Bunun içinde seçmen kitlesine ulaşabilmek adına, sandık sorumluları, mahalle temsilcileri ile güncelleme yapacaklar. Seçim takvimi 31 Mart olarak görünse de, olası bir erken seçime hazırlıklı olacağız. Bu yüzden Kavaklı ve Yeni Mahalle’yi kendimize pilot bölge olarak seçtik. Bu alanlarda arkadaşlarımız Ar-ge çalışmaları yapacak. 2 Mahallede de kadın kollarımız pasif konumda olan üyelerimizin eşleri ile bir araya gelerek, saha çalışmalarına katılmalarını sağlayacak. Bizler bu konuda baskıcı bir tutum sergileyeceğiz” dedi.

“EKONOMİ DİP YAPMIŞ DURUMDA”

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, ülkemizde ekonomi konusunda yaşanan sorunları değerlendirdi ve şunları söyledi: “Dolar 4 lira, Euro 5 lira, Benzin 6 lira olan ülkemizde ekonominin iyi olduğundan bahsedemeyiz. Bugün ekonomimiz ne yazık ki dibe vurmuş durumda. Bu durum vatandaşlarımızın da refah seviyelerini de olumsuz etkilemektedir. Bugün ülkemizde birçok kişi 1.603 lira ile geçinmek zorunda. Ülkemizi yönetenler ekonomi konusunda acil önlemler almalı, sorunu çözmeliler” diye konuştu.

“DİK BİR DURUŞ SERGİLEDİK”

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesinin önüne tepki yürüyüşü gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan İşeri; ‘’Son yıllarda, Cumhuriyet değerlerimizi kökten değiştirmeye yönelik çalışmalar var. Yok edilmeye çalışılan değerlerden biri de İstiklal Marşımız. Güftesinin değişimine ilişkin değişik şekillerde okunmaya başladı. Bu duruma tepki göstermek adına bizlerde İl Örgütümüzün düzenlediği tepki yürüyüşü ile Büyükşehir Belediyesi önünde İstiklal marşımızı okuduk. İstiklal Marşımıza, Cumhuriyet değerlerimize son vermek için yapılan bu tür eylemlere karşı bir karşı dik bir duruş sergiledik.

 

“SİRMEN KOCAELİ’Nİ YAŞANACAK HALE GETİRMİŞTİR”

İşeri, “Kocaeli’yi yaşanan kent haline Sefa Sirmen getirmiştir. Sefa Sirmen döneminde 2 buçuk milyar lira bütçe harcaması ile projeleri, yatırımları yaparken, onlar 2004’ten 2018’e kadar, 28 milyon dolar bütçeyle, halkın hizmetine sundukları tek proje Tramvay! Tramvay projesine bizde destek olmuştuk. Onun dışında kayda değer bir yatırım yok” dedi.

 

“ULUSAL BAŞARILAR SİYAETE ALET EDİLEMEZ”

Bugün ülkemizin güvenliği açısından gerçekleştirilen Afrin Harekatında elde edilen başarılar ülkemiz adına hepimizi çok mutlu eder. Bu harekatı her zaman destekledik. Çünkü bu harekatın sınırlarımızın güvenliği açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu milli bir dava.  Bu davayı siyasi malzeme haline getirerek, kendi başarılarıymış gibi göstermek asla kabul edilemez. Yoksa bizlerde ‘bu harekat siyasi malzeme adına mı yapıldı?’ diye soru sorma hakkına sahip oluruz. Sayın Cumhurbaşkanı bu konuda daha dikkatli ve hassas konuşmalı. Ulusal başarımız, siyasete alet edilemez. Ordu hepimizin. Askerliğini yapan, şehit olan askerlerimizin ailelerinde her türlü düşünceden, her partiden insanlarımız var’’ dedi.

 

 

 

 

Untitled-2
Print

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3