CHP Gölcük’te Uyuyor…

Gölcük’te…
CHP’de;
Geçmiş yıllara oranla bir durgunluk var parti içinde.
2’yi geçmeyecek ilçe başkan adayı var.
Peki;
CHP içindeki bu durgunluğun sebebi ne?

Normalde 2023 yılında yapılacak genel seçimlerin, daha önce yapılacağını beklemiyorlar sanırım.

İlk yapılacak genel seçimlerde, Kocaeli’nin milletvekillerinden memnunlar ve değişeceği beklentisi ve isteği taşımıyorlar sanırım.

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde ilçe belediye başkan adayı olabilmek için şimdiden resmi sıfatla çalışmaya başlama arzuları yok sanırım.

İlçe başkanı olmak isteyen bile yok, Gürel ve İsmet İşeri’den başka isim çıkmıyor koskoca CHP’den. Zaten İşeri’de, görevdeki ilçe başkanı gibi hala tüm protokollerde boy gösteriyor. Artık bu durum Gürel’in olması gereken yerlerde olmamasından mı yoksa halen İşeri’nin ilçe başkanlığı koltuğunu tekrar istemesinden mi olduğunun  kararını siz verin.

Elbette ki;
Siyaset bir iddia işi.
Herkes bir basamak yükselme arzusunda ve hedefinde olmalı.
Gölcük’te; CHP’nin yeni kadrolarının şekilleneceği bu kongre sürecinde, pek çok isim şimdiden köşe kapmak üzere planlar yapıyor olmalıydı.

CHP’de yine parti içinde derin ayrılıklar var.
Ve bu ayrılıklar;
öyle görünüyor ki ilçe kongrelerine şiddetli bir şekilde yansıyacak.
Yani;
CHP’nin Gölcük ilçe kongrelerinde galiba çok şeyler yaşanacak.

Son olarak şunu belirtebilirim ki; CHP Gölcük’te, yine durgun, yaşarsak buna beraber şahit olacağız ki, 2024 seçimleri öncesi zaman vermem gerekirse bir yıl kala yine aday olmak isteyen isimler meydanlara çıkacak. Çünkü bu isimleri şimdiden duyuyorum, bir daha ki seçimde belediye başkan adayıyım dediklerini.

Ama örgütsüz, emeksiz bir belediye nasıl alınır bunu düşünmüyorlar maalesef o aday olmak isteyen kişiler. Var olan örgütün ne kadar yanındasınız, ilçe için ne yapıyorsunuz sormak lazım.

Basına karşı zaten çok uzaksınız bu açık ve net! Hatta ve hatta öyle bir ilçe başkanınız var ki Basın Fobili! Veya Gölcük Vizyon Gazetesi Fobili,  desem daha yerinde olur.

Mesela Gazetemize bile abone değil!

Ben kendisini geçen gün bir basın açıklaması yaptığında gördüm aylar sonra,

Ey Koca CHP!

Eski ilçe başkanlarını hatırlıyorum da;

Fahrettin Büyükoğlunu,

Caner Uzuner’i,

Muhalefet Böyle yapılır, dedirttiriyorlardı.

Gazeteciliğimde bu 2 ilçe başkanının başkanlık dönemlerine şahit oldum ve şuan ki Gölcük CHP ilçe örgütü gördüğüm en kötü şekilde yönetiliyor dediğimde bir haksızlık yapmadığımı düşünüyorum.

Umarım benim gördüğümü siz de görüyorsunuzdur!

Sağlıcakla Kalın.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − = 48