CHP GÖLCÜK BAŞKAN ADAYI YILMAZ, SABAHIN İLK SAATLERİNDE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Başkanı Özgür Yılmaz, Gölcük esnafını sabahın ilk saatlerinde de ziyaret etti.

Eski ilçe Başkanları da eşlik etti

Esnafın siftah saatinde yaptığı ziyarette bereketli günler dileyen Özgür Yılmaz’a, CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem CHP ilçe başkanı Fikret Gürel ve önceki dönem ilçe başkanı İsmet İşeri ve CHP üyeleri de katıldı.

Sabah siftahı Özgür Başkandan

Özgür Yılmaz, Gölcük esnafının emeğini gördüklerini ve her zaman bu emeğin karşılıksız kalmaması gerektiğini söyleyerek, “Gölcük esnafı sabahın ilk ışıklarında kepenklerini açıyor ve halka hizmet veriyor. Eğer bu zahmet bu emek olmasa kentte hayat durur. Biz de bu emeğin karşılıksız olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim dönemimizde kentin en büyük dinamikleri olan Gölcük esnafının sorun ve eksikliklerini giderme yolunda çabalar göstereceğiz. Esnafımız kaybolursa bir kent kaybolur. Biz bu kentin geleneklerini esnafımızla birlikte sürdüreceğiz. Esnafımıza bu özverilerinden dolayı teşekkür ediyor ve hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Özgür Yılmaz’ın yakın ilgisinden dolayı teşekkür eden esnafta bu durumun kendilerine moral verdiğini ve Özgür Yılmaz’a da her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − 79 =