CEREN VE OĞUZHAN NİŞANLANDILAR

Kentimizin tanınan ve sevilen ismi CHP Gölcük eski İlçe Başkanı, Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Caner Uzuner’in kızı Ceren ve Oğuzhan Giden nişanlandı.

Kentimizin tanınan ve sevilen ismi CHP Gölcük eski İlçe Başkanı, Gölcük Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Caner Uzuner ve Melek Uzuner’in güzeller güzeli kızları Ceren ile Gölcük Tersane Komutanlığından emekli Naci -Hüsniye Giden ailesin yakışıklı oğulları Oğuzhan Giden nişanlandı.

YÜZÜKLER TAKILDI

Hisareyn, Sare Garden düğün salonunda, doğa eşliğinde açık havada gerçekleşen nişan töreninde genç çiftimiz Ceren ve Oğuzhan’ın nişan yüzüklerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Samet Sırma, önceki dönem TBMM Başkanvekili Haydar Akar, önceki dönem İzmit Büyükşehir  Belediye Başkanı ve Milletvekili Caner Uzuner’in dayısı Hikmet Erenkaya, damat Oğuzhan Giden’in  amcası önceki dönem Ordu Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin  Giden taktı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Ceren ve Oğuzhan’ın nişan törenine ilçe protokolü yoğun katılım sağladı. Hisareyn, Sare Garden düğün salonunda yapılan nişan törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Samet Sırma, önceki dönem TBMM Başkanvekili Haydar Akar, önceki dönem İzmit Büyükşehir  Belediye Başkanı ve Milletvekili Hikmet Erenkaya,  damat Oğuzhan Giden’in amcası önceki dönem Ordu Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden, Kocaeli CHP Milletvekili Harun Yıldızlı, Kocaeli CHP il Başkanı Bülent Sarı ve CHP il Başkan Yardımcısı Fahrettin Salman, Gölcük CHP ilçe Başkanı Mehmet Uzuner, MHP il Başkan Yardımcısı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gölcük MHP ilçe Başkan Yardımcısı Cumali Özcan, GÖLAŞ A.Ş Genel Müdürü İbrahim Kılıç, Belediye Meclis üyesi Kürşat Çakıroğlu, Gölcük Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Mevlüt Gül, önceki dönem Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcükspor eski Başkanları İsmail Gençdemir, Ahmet Şahin, Gölcükspor Genel Kaptanları Adem Ellibeş, Musa Şenol ve Turgay Kocaman, önceki dönem Gölcükspor yöneticileri Murat Türengül, Severcan Kara, önceki dönem MHP il Disiplin kurulu Başkanı Yılmaz Çakıroğlu, Ali Sevim, iş insanı Fahrettin Büyükoğlu, Fikret Gürel, Yavuz Atalayın, Şenol Seymen, Ahmet Sirmen, Davut Uzuner, Levent Özmen, Orhan Toksöz, Uzuner  ve Giden ailesinin değerli mensupları dost ve akrabalar katıldı.

‘DAHA BÜYÜK BİR AİLE OLDUK’

Kentimizin sevilen ismi Caner Uzuner, dünyalar güzeli kızı Ceren ve Oğuzhan’ın  nişan törenine katılan konuklarıyla yakından ilgilendi. Nişan töreni boyunca konuklarıyla sohbet eden Uzuner, törene katılan protokol üyelerine ve dostlarına teşekkür etti. Uzuner; En kıymetlilerimizin evlilik yolunda ilk adımlarına şahit olduk. Giden ailesiyle artık büyük bir aile olduk. Bizleri  bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan kent protokolüne, akraba ve dostlarımıza teşekkür ederiz’ dedi.

Vizyon Gazetesi, genç ve güzel  çiftimize mutluluklar diler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)