ÇAVDAR ”TÜRK MİLETİ KARA HAREKATINI DESTEKLEMEKTE’

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar gündemi değerlendirdi.

Çavdar “Türkiye yani Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünde terör belasından Allah’ın izniyle kurtulacak, tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacaktır. Şehit haberleri geldikçe milletimizin sabır ve tahammülü kalmamış Kara Harekâtını beklemektedir. Bebek, çocuk ve kadın katillerine, askerimizin, polislerimizin ve korucularımızın kanını döken teröristlere bedeli mutlaka ödettirilecektir. Terörle mücadelemiz asayişin, bekanın, güvenliğin, huzurun ve egemenlik çıkarlarının meşru gerekçesidir. Son günlerde maalesef bölücü terör örgütünün hain ve hunhar saldırılarında şehit olan kahramanlarımız yüreklerimize hem ateş düşürmüş, hem de mücadele azmimizi kamçılamıştır. Türk Milleti  Kara Harekatını desteklemekte Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında ve duacısıdır.

 

6+1 Masada kazanan şimdilik Meral Akşener’in dişlerini yaptırdığı diş hekimidir.

6+HDP li masanın her açıklamasında bir sonraki açıklamayı işaret ederek günün sonunda hiçbir şey söylememiş olmayı başarı olarak gören bir altılı tiyatro gösterisi sürüp gidiyor. Ekim ayında “Kasımı bekleyin” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kasım ayında da “Aralığı bekleyin” demeye başladı. İP’in ABD ve AB ziyaretleri de düşünüldüğünde aday açıklaması için epey vakit olduğu bellidir. Muhalefete gönül bağlamış vatandaşlar sürekli olarak kendilerini oyalayan, ne açıklayacaksa bir türlü açıklayamayan bir altılı masayla sınanıyor gerçekten.  Aradıkları cumhurbaşkanı adayına altılı şebekenin bağlantı sorunları nedeniyle ulaşmak mümkün olmuyor.

En fazla oya sahip olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu masanın doğal lideri olma konumunu İP’in sürekli aynı noktaya darbe indiren söylemleriyle yitirmiştir.  Kılıçdaroğlu’nun kazanacak aday olmadığı hem Meral Akşener hem de İP’in kurmay kadrosu tarafından dillendirildi. İP Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ikna olmazken, Kılıçdaroğlu adaylıkta adı geçen CHP’li belediye başkanlarının üzerini çiziyordu. Akşener başbakanlığa talip olduğunu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Abdullah Gül’ün adaylığını garipsemeyeceğiniGelecek Partililer tarife en uygun adayın kendi genel başkanları Davutoğlu olduğunu dile getirdi. HDP Mansur Yavaş’ı desteklemeyeceklerini belirtmiş PKK’nın üst düzey yöneticileri 6+HDP li masanın ne olursa olsun Cumhur İttifakını yıkmak için birliktelik söylemlerini yinelemiş, Cumhur İttifakının alacağı her oyun PKK ‘ya sıkılan bir kurşun olduğunu söylemiştir.

6’lı masada oturanlar ve altına gizlenenler arasında sayısız düello gerçekleşti, görünen o ki gerçekleşmeye de devam edecek. Kim kime kaç gol attı, hangi parti önde, hangi parti geride bilmiyoruz. Şimdilik kazanan Meral Akşener’in dişlerini yaptırdığı diş hekimidir.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 31