ÇAVDAR GAZETEMİZE AÇIKLADI!

RUHİ ÇAVDAR AÇIKLADI!

MHP’de kongre süreci yaklaşırken kulislere öyle bir iddia geldi ki,

Ve gelen bu iddia adeta Kocaeli’de heyecan yarattı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün tekrar aday olacağı kongrede,  karşısına İl eski Başkanı Ruhi Çavdar’ın aday olarak çıkacağı iddiası, bir anda Ruhi Çavdar adının bomba etkisi yaratması,  siyaset camiasında olumlu bir heyecan yarattı.

Ruhi Çavdar ismi;

Aydın Ünlü’nün, son yaşanan spekülasyonlardan sonra  Kocaeli’de  MHP İl Başkanlığına alternatif bir isim mi aranıyor? Sorusunu akıllara getirdi.

RUHİ ÇAVDAR’A SORDUK

Eski il Başkanı Ruhi Çavdar’ın aday olarak çıkacağı iddiasını, Gazetemiz olarak kendisine ulaştık ve sorduk. Deneyimli ve tecrübeli siyasetçi gayet samimi açıklamalarda bulundu.

“MHP benim davam, 30 yıldır peşinden koştuğum bir dava, liderim Devlet Bahçeli’nin yanında durmak benim için her zaman şeref olmuştur.  Bende sizlerden duyuyorum, Kocaeli MHP İl başkanlığı için özel bir talebim olmamıştır, ama genel merkezim bir görev verirse “Emir” kabul ederim” dedi.

RUHİ ÇAVDAR

İzmit doğumlu Çavdar, İktisat Fakültesi mezunu, doğduğu kentte ticaret yapıyor. Siyasi hayatına ülkücü camiasında başlayan, MHP Kocaeli İl Başkanlığını laikiyle yapmış, MHP’nin birçok kademesinde görev almış,
7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olan, her zaman lideri Devlet Bahçeli’nin yanında duran, MHP’den, hiç ayrışmayan,  her platformda  liderini ve partisini desteklemeyi sürdüren bir siyasetçidir.

TUĞBA ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 − 6 =