Çarşıbaşı Caddesi’nde refüj bordür çalışmaları yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde, refüj bordür ve kaldırım çalışmaları yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından İzmit Çarşıbaşı Caddesi’nde refüj bordür ve kaldırım çalışmaları yapılıyor.  Çarşıbaşı ile Altıncıoğlu Caddesi birleşiminde, Çarşıbaşı Caddesinden Alikahya ve Yahyakaptan Mahallelerine geçişi sağlayan kavşağa giden yolda refüj bordürle trafik düzenlemesi sağlandı.

REFÜJ BORDÜRLE TRAFİK DÜZENLEMESİ SAĞLANDI

İzmit Çarşıbaşı Caddesi’nde yolun 150 metrelik kısmında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan refüj bordür çalışması ile cadde trafiği gidiş-geliş olarak ikiye bölündü. Alikahya ve Yahyakaptan Mahallerine geçişi sağlayan kavşağa giden yolda refüj bordür çalışması yapılarak ulaşım daha düzenli hale getirildi.

 1,5 METRE GENİŞLİKTE KALDIRIM YAPILIYOR

İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nden başlayarak Durhasan, Kozluca, Balören, Sultaniye, Solaklar, Eseler ve Bayraktar gibi bölgedeki köylere güvenli, kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak 4.5 km’lik yolda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta yolun 1 kilometrelik kısmında 1,5 metre genişliğinde çift taraflı kaldırım çalışması yapıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2