ÇANTALAR VALİ AMCADAN

 

 

 

Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu’nda her yıl geleneksel hale dönüşen TOBB katkısıyla çanta ve kırtasiyenin toplam 895 öğrenciye dağıtımı gerçekleştirildi. Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy’un da katıldığı dağıtımda öğrenciler ile eğlenceli vakit geçirildi.

 

 

Kocaeli Sanayi Odası  Gölcük Dumlupınar Ortaokulu’nda öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu’nda her yıl geleneksel hale dönüşen TOBB katkısıyla çanta ve kırtasiyenin toplam 895 öğrenciye dağıtımı gerçekleştirildi. Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy’un da katıldığı dağıtımda öğrenciler ile eğlenceli vakit geçirildi.

 

HERKES ORADAYDI

Dağıtıma Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da katıldı. Vali Aksoy beraberindekilerle en çok anaokul öğrencileri ile zaman geçirdi. Burada eğitim gören minikler ile biraraya gelen Aksoy  çocuklar ile oyun hamuru oynadı.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2