CAN VE MALKOÇ 26 ARALIK’TA YARIŞACAK

CAN VE MALKOÇ 26 ARALIK’TA YARIŞACAK

Temmuz ayında gerçekleştirilen ve Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin 27 yıllık Başkanlık yapan Mehmet Malkoç ve yönetiminin ibra etmesi nedeniyle ertelenen kongrelerinin yeni tarihi belli oldu. Mevcut Başkan Mehmet Malkoç ile Başkan Adayı Özgür Can 26 Aralık Pazar günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongre ile yeniden karşı karşıya gelecekler.

DİVAN BAŞKANLIĞININ TUTANAĞI İLE İPTAL EDİLMİŞTİ

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin 31 Temmuz günü yapılan kongresinde çıkan olaylar ve oyların 4 defa sayılmasına rağmen ibra edilememesi nedeniyle kongre sonuçlanamamış ve Kongre Divan Başkanlığının tutanağı ile iptal edilmişti. Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Mehmet Malkoç ile başkan Adayı Özgür Can, 26 Aralık Pazar günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongre ile yarışacak.

TÜM ÜYELER DAVETLİ

31 Temmuz günü üyelerin yoğun katımlı ile gerçekleştirilen ve 4 defa oyların sayılmasına rağmen ibra edilemediği için Divan Başkanı Arif Tural tarafından iptal edilen Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kongresi’nin 26 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan kongresi ile yeni başkanın belirlenmesi bekleniyor. Kongre öncesi iki adayında yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Başiskele Küçük Sanayi Sitesi’nin Mevcut Başkanı Mehmet Malkoç ve Başkan Adayı Özgür Can Kongre 26 Aralık Pazar günü saat 11.00’de Değirmendere Kültür Merkezinde yapılacak olan kongrelerine tüm üyelerinin katılımını beklediklerini çağrısını yapıyorlar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − 7 =