ÇAKIROĞLU “ZİRVEDE BIRAKIYORUM”

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Haziran ayı içerisinde Gölcük Trabzonlular Derneğinin olağan genel kurulunu yapmayı planladıklarını ifade etti.

Başkan Çakıroğlu;  “İçinde bulunduğumuz koronavirüsü ile mücadele dönemi kapsamında, 2020 yılında pandeminin de ilan edilmesi ile birlikte derneğimiz bazında yapmayı planladığımız etkinlikleri ertelemek  durumunda kaldık. Etkinliklerimizi, ilçemize kazandırdığımız derneğimizin  yeni binasının açılış törenini de yapamadık” dedi.

“ZİRVEDE BIRAKIYORUM”

Çakıroğlu, “İçinde bulunduğumuz normalleşme döneminde görüyoruz ki vaka sayıları da azaldı. 1 Haziran’dan itibaren de yeni normalleşme döneminde,  16 Haziran itibariyle de kongrelerin yapılmasına imkan tanınmış oldu. Bizler de bu ay içerisinde, geçmiş dönemde yapamadığımız kongremizi yapacağız.

Kongremiz, derneğimizin binasında olacak. Ben görev yaptığım süre boyunca Gölcük Trabzonlular Derneğini zirveye çıkardığıma inanıyorum. Ve zirvedeyken bırakmanın yerinde olduğunu düşündüğüm için, laik görülen Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanlığı görevimi kongrede noktalıyorum. İstişare kurulumuzun yeniden belirleyeceği başkanımıza bu görevin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Yapacağımız kongremizin derneğimize, ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 − 22 =