ÇAKIROĞLU AİLESİ AYNI ACIYI 2. KEZ YAŞADI! CENGİZ ÇAKIROĞLU GÖLCÜK’E GETİRİLDİ

İstanbul’da hayatını kaybeden ve pandemi sebebiyle memleketine getirilemeyen İstanbul’a defnedilen ilçemizin kıymetli ismi Cengiz Çakıroğlu, Gölcük Saraylı mezarlığına defnedildi.
Gölcüklü iş insanı Kerim Çakıroğlu, Ahmet Çakıroğlu ve Yasemin Nuhoğlu’nun babaları, Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı MHP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, önceki dönem MHP İl Disiplin Kurulu başkanı Yılmaz Çakıroğlu ile Mehmet, Nurettin Çakıroğlu’nun ağabeyleri Cengiz Çakıroğlu’nun cenazesi bugün İstanbul’dan Gölcük Saraylı aile mezarlığına nakledildi.
Çakır ailesinin isteği üzerine merhum Cengiz Çakıroğlu, 2 yıl aradan sonra  Gölcük’te toprağa verildi.

Cengiz Çakıroğlu’nun cenazesine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi, Meclis üyesi Kürşat Çakıroğlu, İl yönetim kurulu üyesi İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Erol Vahap Nuhoğlu, Gölcükspor Başkanı Temel Erten, Harb-İş spor Başkanı Selami Bulut, Petrol Ofisi Kocaeli Bölge eski Müdürü Ethem Şahin, Gölcük Gündem Gazetesi Genel yayın yönetmeni Caner Uzuner, Çakıroğlu ailesi, dostları ve sevenleri katıldı.

Çakıroğlu ailesi Gölcük Anıtpark’ta Kahve Deryasında verdiği iftar yemeğiyle akraba ve dostları ile iftar açtı. Cenazeye katılanlar iftar yemeği sonrası Cengiz Çakıroğlu için Mevlut okumasına katıldılar.
Cengiz Çakıroğlu’nun ikinci kez defnedilmesi ile aynı acıyı yeniden yaşayan Çakıroğlu ailesine başsağlığı ve sabır dilerken, unutmadığımız ilçemizin kıymetli, baba ismi Cengiz Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz.

Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 6