ÇAKIR “MİLLETİMİZ BİZE İNANSIN VE GÜVENSİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, yeni normalleşmenin başlamasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Başkan Çakır, ‘1 Haziran’dan itibaren başlayan yeni normalleşmenin Gölcük’lü Hemşehrilerimiz, Milletimiz ve Ülkemizin tam normalleşmeye geçilmesine vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

‘Milletimiz vaka sayılarının düşmesinde büyük özveri göstermiştir’

Başkan Çakır, yaptığı açıklamada, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Başkanlığında Bilim Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda 1 Haziran itibariyle başlayan yeni normalleşmenin Gölcük’lü Hemşehrilerimize, Ülkemiz ve Milletimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bir yılı aşkın süredir devam eden #Covid19 salgının yarattığı sağlık, ekonomik, Sosyal, maddi ve manevi olumsuzlukların, Ülkemiz ve Milletimizin ağır bedeller ödetmeden atlatılması için olağanüstü çaba ve gayret sarfeden, Bilim Kurulundan alınan tam kapanma kararların uygulamasında hassasiyet göstererek günlük vakaların 60 binlerden 5 binlere inmesinde büyük özveri gösteren Milletimizi tebrik ediyorum. Devletimizin Türk Milletinin gururu bilim insanları Uğur ve Tülin Şahin’in ürettikleri gerek #biontec gerekse Çin malı #sinovac aşıların temin edilmesinden Vatandaşlarımızın önceliklerine göre uygulanmasına kadar seferber olunması Ülkemizin ve Milletimizin sağlıklı aydınlık yarınları adına muazzam kazanımlar sağlamıştır. İnşallah kendi bilim İnsanlarımız tarafından büyük gayret ve çaba sarfedilerek faz çalışmaları devam eden yerli aşının son baharda  imal ve uygulamaya geçilmesiyle #Covid19 musibetinden ve yarattığı maddi ve manevi tahribatlarından maksimum seviyede kurtulmuş olacağız’ dedi.

Esnaflarımızın maddi kayıpları ve Milletimizin uğradığı mağduriyeti giderilinceye kadar devam edecektir’

Açıklamalarını sürdüren, Başkan Çakır, ‘Yaklaşık 2 yıldır Ülkemizi etkileyen #Covid19 salgınına karşı etkin mücadele eden başta Cumhurbaşkanlığı Başkanlığında Hükümetimiz, Bilim Kurulumuz, Sağlık Ordumuz, TSK,  Güvenlik Güçlerimiz ve duyarlılıklarından dolayı Aziz Milletimizden Allah razı olsun.. Bu salgın süreci boyunca işini kaybeden, dükkanını açamayan, zaman zaman dükkanını açabildiyse dahi ancak paket servis ile idame etmeye çalışan genel de maddi büyük sıkıntı ve sorunlar yaşayan esnafımıza. Devletimizin bu zamana kadar bütçeden büyük özveriyle yaptığı desteklerin normal hayata dönene kadar ayrımsız bütün Esnaflarımızın maddi kayıpları ve Milletimizin uğradığı mağduriyeti giderilinceye kadar devam edecektir.’

‘Bizim Aklımız Hep Türkiyedir’

Milletimiz Cumhur İttifakına inansın ve güvensin. Cumhurbaşkanımız Başkanlığında Bilim Kurulunda alınan tedbirler kapsamında 1 Haziran’dan itibaren başlayan yeni normalleşmenin Gölcük’lü Hemşehrilerimiz, Milletimiz ve Ülkemizin tam normalleşmeye geçilmesine vesile olmasını temenni ediyorum..

Başta Esnaflarımız olmak üzere, Kamu, Özel bütün Çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, Aziz Milletimize sağlıklı aydınlık gelecekler diliyoruz…

#Covid19 nedeniyle hayatlarını kaybeden bütün Vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyorum. Allah’ım Devletimize, Milletimize, Ordumuza ve Yurdumuza zeval vermesin. #SevdamızMillet #ÜlkümüzHizmet,#BizimAklımızHepTürkiyedir’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =