Büyükşehir’de promosyon ihalesi tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 12 bin 400 işçi ve memuru ilgilendiren promosyon ihalesi gerçekleştirildi.
Büyükşehir ve şirketleri ile İSU’da çalışan yaklaşık 12 bin 400 işçi ve memuru ilgilendiren promosyon ihalesi bugün gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda yapılan ihalede bankalar, 3 yıl boyunca 12 bin 400 bin işçi ve memurun maaşları ve sosyal haklarının tamamının kendi bankaları üzerinden verilmesi için teklif verdi.
6 BANKA KATILDI
Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve Yapıkredi olmak üzere 6 bankanın katılım sağladığı 5 bankanın ise teklif verdiği promosyon ihalesinde bankalar tekliflerini önce kapalı zarflarla verdi. Zarflı tekliflerin ardından en yüksek teklifi veren bankanın üzerinden açık artırmanın yapıldığı promosyon ihalesinde kapalı zarflarla verilen ilk teklifler:
İLK TEKLİFLER
Yapı Kredi Bankası: Kişi başı 17 bin TL
Türkiye Ekonomi Bankası: Kişi başı 15 bin TL
Vakıflar Bankası: Kişi başı 15 bin TL
Türkiye İş Bankası: Kişi başı 15 bin TL
Türkiye Halk Bankası: Kişi başı 10 bin TL
Ziraat Bankası: Teklif vermedi
DÖRT TURDA AÇIK ARTTIRMA USULÜ İLE DEVAM ETTİ
2 banka kalıncaya kadar tekliflerin kapalı zarfla alındığı ihalede, yeniden teklif veren bankalardan Halk Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası çekilirken ihaleye kalan üç bankayla devam edildi. Kapalı tekliflerin üçüncü turunda ise en düşük teklifi 17 bin 600 lira ile İş Bankası verirken ihale, dördüncü turda ise Vakıfbank ve Yapıkredi arasında açık artırma usulü ile devam etti.
AÇIK ARTIRMADA TEKLİF 18 BİN LİRA
Büyükşehir Belediyesinin kadrolu işçi, memur ve şirketlerindeki çalışanlar ve İSU memur ve işçileri olmak üzere yaklaşık 12 bin 400 işçiyi ilgilendiren promosyon ihalesinin açık artırma ihalesinde ise son teklif 18 bin 850 liraya kadar yükseldi. 3 yıllığına yapılan promosyon ihalesinin açık artırma etabında verilen tekliflerden en yüksek teklifi 18 bin 850 lira Yapıkredi yaparken, ihale ise henüz neticelenmedi.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 6 =