Büyükşehir Kağıtspor play-off yolunda

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, ligin 19.  hafta müsabakasında deplasmanda Bursa temsilcisi Tofaş Spor ile karşılaştı. Bursa Cengiz Göllü Spor Kompleksinde gerçekleşen maçta rakibini 3-2 ile geçen mavi beyazlılar play-off önemli bir adım daha attı.

 KRİTİK GALİBİYET

Maça etkili başlayamayan Büyükşehir Kağıtspor ilk sette rakibine üstünlük kuramadı ve 25-23 skor ile mağlup ayrıldı. İkinci sette oyuna iyi başlayan temsilcimiz 25-23’lük skorla durumu 1-1’e getirdi. 3. Sette oyun üstünlüğünü sürdüren mavi beyazlılar seti 25-16 kazandı. Ardından çekişmeli geçen dördüncü seti 25-22 skor ile kaybetti. Bu sonuç ile oyun skorunda durum 2-2’ye gelmiş oldu. Çekişmeli geçen 5. seti başarılı oyunu ile 12-15 geçen temsilcimiz maçı da 3-2’lik skor ile kazandı.

EVİNDEKİ SON MAÇ

Mavi Beyazlılar ligin 20. hafta müsabakaları kapsamında Bursa temsilcisi Nilüfer Belediye ile evinde mücadele edecek. 23 Şubat Cumartesi günü oynanacak müsabaka Hasan Gemici Spor Salonu’nda saat 14.00’da gerçekleşecek. Mavi beyazlılar play-off öncesi lig müsabakaları kapsamında evindeki son maçını da İnegöl Belediyespor’a karşı oynayacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 61 =