Büyükakın’dan Kocaelispor’a moral ziyareti

Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Turğutluspor maçının provalarına hafif antrenmanla sürdüren yeşil siyahlı futbolcuları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Burunga Tesisleri’nde ziyaret etti

BÜYÜKAKIN DESTEK VERDİ

TFF 3.Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesine adım adım devam eden temsilcimiz Kocaelispor, cumartesi günü oynayacağı muhtemel rakipleri arasında yer alan Turğutluspor maçını hazırlıklarına oldukça mutlu bir şekilde başladı. Burunga Tesislerinde haftanın ilk antrenmanına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt şampiyon adayı yeşil siyahlı teknik heyeti ve futbolcuları antrenmanda ziyaret etti. Büyükakın takımın durumu hakkında teknik heyetten bilgi aldı. Başkan Büyükakın “Bu sene o sene yolun sonu şampiyonluk” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

En yakın rakibine 14 puan fark atan Kocaelispor’da moraller en üst seviyede devam ediyor. Bir günlük izinin ardından Dün Burunga Tesislerinde toparlanan yeşil siyahlı futbolcular cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçının provalarına oldukça moralli başladı. Teknik direktör Selahaddin Dinçel gözetiminde yapılan haftanın ilk çalışmalarında yeşil siyahlı futbolcular hafif bir çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Bugünden itibaren Turgutluspor maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmaları Cuma gününe kadar devam edecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

28 + = 35