Büyükakın talimat verdi, ekipler çalışmalara başladı

İzmit ilçesi Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arası yolunda, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla üstyapı çalışmalarına başlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit ilçesi Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arası yolunda terasman çalışmasına başlanıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatıyla yapımına başlanan 5 kilometrelik yolda terasman çalışması sonrası asfaltlama yapılarak eski ve kötü durumdaki yol daha konforlu hale getirilecek. Yolda asfaltlama çalışmasının yanı sıra yol kenarına yapılacak v kanal ile de yağmur suyu tahliyesi gerçekleştirilecek.

KÖY ZİYARETİNDE TALEP EDİLDİ

İzmit Gökçeören köyüne geçtiğimiz aylarda yaptığı ziyarette köy muhtarı Mehmet Ali Kaya ve vatandaşların yolla ilgili talepleri üzerine Fen İşlerine talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, uzun yıllardır bakımsız ve toprak olan köy yolunun terasman çalışmasıyla düzeltilerek asfalt serilmesi çalışmalarını başlattı.

5 KİLOMETRELİK YOL YAPILACAK

İlk etapta Topallar-Çeribaşı mevkiindeki 3 bin 800 metrelik yolda, sonrasında Çobanoğlu-Çeribaşı bağlantı yolunda olmak üzere 5 kilometrelik yolda çalışmaya başlanacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, terasman çalışması ile yolun düzeltilmesi sonrası pilent miks temek ve asfalt serimi ile yolu konforlu bir hale getirecek.

BÖLGE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Bölge sakinleri yapılan çalışmanın köy ulaşımına büyük konfor getireceğini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a her zaman yanlarında oldukları için teşekkür etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 + = 78