BÜYÜKAKIN; “İYİ Kİ METRO YAPMAMIŞSINIZ, ÖDE ÖDE BİTMEZDİ, ALLAH KORUMUŞ!”

‘’AK Parti Gölcük 107. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kartepe ile başlayan Ak Parti ilçe danışma toplantıları Gölcük’te 2023 Türkiye Yüzyılı temasının coşkusuyla, büyük bir katılım ve coşku ile başladı ve Gölcük’le kapanışı yaptı.

Danışma Meclisi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  muhalefete yüklendi.

“İYİ Kİ METRO YAPMAMIŞSINIZ, ÖDE ÖDE BİTMEZDİ, ALLAH KORUMUŞ!”

Biz olsaydık Kocaeli’nin her yerini metro yapmıştık diyorlar. Kocaeli’yi Allah korumuş. Biz baraj yaptılar, 30 senedir borcunu öde öde bitmiyor. Biz yapardık diyorlar, İstanbul’a gidip bakın. Biz orayı yönetirken açtığımız tünelleri kapatıyorlar. Orası sizin belediyeniz değil mi? Bizim yaptığımız metrolara sahip çıkıyorsunuz, biz yaptık diyorsunuz. Onları düşünüyor, anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Mesela Türkiye’de AK Parti’li belediyelerin düzgün yönetildiğinden eminler, hazineye en çok borcu olmamızın sebebi de kendileri olduğunu biliyorlar ama unutturmaya çalışıyorlar. Millet de sanıyor ki bu borçları biz yaptık. İbrahim başkan 15 yıl ödedi bitmedi. Ben 3,5 yıldır ödüyorum, hala bitmedi. İyi ki metro yapmamışsınız, öde öde bitmezdi, Allah korumuş”

“MİLLETİMİZ SANIYOR Kİ BİZ GELDİK BU BORÇLARI YAPTIK”

Hazineye en çok borcu olan belediye olmamızın sebeplerinin kendileri olduğunu biliyorlar. Milletimiz de zannediyor ki biz geldik bu borçları yaptık. Göreve geldiğimizden beri hazineye 3 buçuk milyar lira ödedik. Muhtemelen bahar veya yaz aylarında, hazineye borcu en çok olan belediye olmaktan da çıkacağız. Yani hem iş yapıyoruz hem de bunların borcunu ödüyoruz.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1