BÜYÜKAKIN; ‘İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI O TARİHTE AÇIKLAYACAĞIZ’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın 2. Defa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklandı.

Kocaeli AK Parti teşkilatıları ve cumhur ittifakı Büyükakın’ın adaylığının açıklanmasından büyük memnuniyet duydu.

Haliç Kongre Merkezindeki program sonrası Kocaelililer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı, İzmit Kent Meydanı’nda karşıladılar. Kocaeli halkı Büyükakın’a, desteğini ve sevgisini göstermek için oradaydı. Vatandaşı ne yağmur ne soğuk durduramadı. Kent meydanı adeta insanla doldu.

BİNLERCE VATANDAŞ BÜYÜKAKIN’I KENT MEYDANINDA KARŞILADI

Büyükakın’a karşılamada, binlerce vatandaş saatler önce kent meydanına geldi. İzmit bu akşam büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar akın akın meydana aktı. Vatandaşların haricinde Kocaeli Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları eksiksiz katılım gösterdi. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Haliç’te olduğu gibi, Büyükakın’ın yanında yerini aldı. Başkan Büyükakın destekleri büyük olan Cumhur İttifakının İl başkanı ile hep beraberiz dedi.

’14’ÜNÜN GECESİ MUHTEMELEN ADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ’

İlçe belediye başkan adaylarına için de 14’ünün gecesine muhtemelen adaylarımızı açıklayacağız. 15’inde adaylarımız açıklanmış olacak.

O  ister devam eden isimler veya  yeni arkadaşlarımız olsun sonuç olarak bizim adaylarımız olacak. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, asla ve kat’a ayrılığa düşmeyeceğiz. Fitnecilerin fitnesinden fesatçıların fesatından uzak duracağız. Ben değerli kardeşlerimden bu süreçte bu hususa özellikle dikkat etmesini istiyorum. Ağzımızı kapatacağız.

En iyisi kimdir? Bizim adayımızdır.

Ondan iyisi varsa o kimdir?

O da yine bizim adayımızdır. Bizim en kötü adayımız yoktur ama, en kötüsü bile onların en iyisinden iyidir. Biz bunu Türkiye’nin her yerinde gördük. 

‘AÇIKLANAN ADAYIMIZIN ARKASINDA DURMAYA SÖZ VERİYOR MUYUZ?’

Bir olacağız. Saflarımızı öyle sık tutacağız ki aramıza fitne girmeyecek, kardeşlerimiz birbirine düşmeyecek. Bir kardeşimizin öteki kardeşimiz hakkında kaşının altında gözü var, gözünün üstüne kaşı var bile demeyecek. Anlaştık mı?

Bir ve beraber olacağız. Açıklanan adayımızın arkasında durmaya söz veriyor muyuz?

O zaman Allah’ın izniyle zafer yakında buna inanın.’  İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 80 = 90