Büyükakın, “Bu seçim Kocaeli’de de Türkiye de bitmiştir”

İzmit Sanayi Sitesi Esnafı ile bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki; Bu seçim Kocaeli’de de Türkiye de bitmiştir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye yeni yüzyılda da büyümeye devam edecek” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Milletvekili Adayları Veysel Tipioğlu ve Mehmet Ellibeş, İzmit Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Sanayici ve Esnaf Buluşması kapsamında düzenlenen programa Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan ve çok sayıda esnaf katıldı.

SİZLERLE BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRİYORUZ

Milletvekili adaylarının kısa birer selamlama konuşması yaptığı programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da bir konuşma gerçekleştirdi. ‘Bir gün değil, her gün beraberiz’ diyen Büyükakın, “Şehrimizin tüm dinamikleriyle bir araya geliyor, dinliyor ve taleplerini alıyoruz. Sizlerin talep ve önerilerine göre de projelerimizi şekillendiriyoruz.

SEÇİMDEN SEÇİME GELMEDİK

Biz İzmit Sanayi Sitesi’ni seçimden seçime ziyaret etmedik. 2-3 ay önce de bir aradaydık, ondan öncede. Her daim yanınızda olduk. Elbet sıkıntılar olabilir onları da yine beraber çözeceğiz. Sizler talep edeceksiniz, bizler çözüm üreteceğiz. En son ortak akıl ve istişare ile de sonuca bağlayacağız. Şunu tüm içtenliğim ile söyleyeyim; hiçbir talebi görmezden gelmedik, gelmeyiz de. Biz hizmet için buradayız” dedi.

DEVRİM NİTELİĞİNDE HİZMETLER

“Türkiye’yi büyütmek ve geliştirmek için gece gündüz koşturan bir Cumhurbaşkanımız var” diyen Büyükakın, “Onun liderliğinde Türkiye her geçen gün gelişirken, Kocaeli’nde de devrim niteliğinde hizmetler yapılmaya devam ediliyor. Bugün yaptıklarımız da yarın yapacaklarımızın teminatı. Biz söz verip unutanlardan olmadık, olmayız da.

SİZLER İSTEDİNİZ, BİZ YAPIYORUZ

Kartepe teleferik, millet bahçeleri gibi çevre, ulaşım, yapısal bir çok projeyi hayata geçirdik, geçiriyoruz. Dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum bizimleydi. Marmara Denizi’nin dip temizliğinin startını verdik. 8 milyon ton çamuru çıkartacağız ve Marmara Denizi’ne nefes aldıracağız” dedi.

SEÇİM BİTMİŞTİR

“Ben bu memleketin evladıyım” diyen Büyükakın, 6’lı masayı da eleştirerek, “Biz terör örgütü silahı bırakmadığı müddetçe asla aynı masada olmayız. Onlar 14 Mayıs’ı kurtuluş noktaları olarak görüyorlar. Ama bu milletimiz onlara yine aynı cevabı sandıkta verecek. Şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki; Bu seçim Kocaeli’de de Türkiye de bitmiştir” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 4 =