BÜYÜKADA VE MEHTAP TURLARI BAŞLIYOR!

BÜYÜKADA VE MEHTAP TURLARI BAŞLIYOR!

İŞTE TUR FİYATLARI VE TARİHLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından her sene gerçekleştirilen Büyük Ada ve Mehtap Turları etkinliklerinin Haziran ayının ilk haftasında başlayacağı duyuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz aylarında her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirdiği ‘Büyük Ada ve Mehtap turları’ ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Tasima Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından duyuru yayınlandı.  FİYATLAR ARTTI Yayınlanan duyuruda, her sene Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşen turların bu sene Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olacağı bildirilirken, fiyatlarda da değişikliğe gidildiği görüldü.  Geçen sene 23 Haziran tarihinde başlayan Mehtap Turları, bu sene erkene çekilerek 7 Haziran 2019 tarihinde başlayacak. 7 Haziran-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek seferlerin ücretleri de yayınlandı. Geçen sene 15 TL olan tam bu sene 18 TL, 10 TL olan öğrenci ise bu sene 12 TL oldu.

Kocaeli’den İstanbul’a Büyükada turları ise yine yaklaşık 1 hafta erkene çekilerek 8 Haziran tarihinde start verecek. 8 Haziran-1 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak olan Büyükada turları fiyatları ise, kalkış noktası olan ilçelere göre değişmekte. İzmit ilçesinden vapura binecek vatandaş tam bilete geçen seneden 6 TL fazla olarak 38 TL ödeyecek; öğrenci ise 33 TL ödeyecek. Değirmendere’den binecek vatandaşlar 38 TL tam, 33 TL öğrenci ödeyecek. Karamürsel’de yine aynı tarife uygulanacak ancak Darıca ilçesinden binecek vatandaşlar 22 TL, öğrenciler ise 20 TL ödeyecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)