“BÜYÜK FELAKETİ EN AZ HASARLA ATLATTIK”

 

Gölcük Mahalle Muhtarları Toplantısı dün Belediye Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılım sağlayan Başkan Ellibeş, Gölcük’te yaşanan sel felaketinin bir daha yaşanmaması için çalışma başlattıklarını söyledi, sel felaketini de en az hasarla atlatıldığını dile getirdi.

 

 

Gölcük Mahalle Muhtarları Toplantısı’na başta Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve Mahalle Muhtarları katılım sağladı.

ELLİBEŞ, ‘METREKAREYE 83 KG YAĞIŞ DÜŞTÜ’

Toplantıda konuşma yapan Başkan Ellibeş, ‘Öncelikle geçtiğimiz hafta yaşadığımız sel felaketi nedeniyle hepimize geçmiş olsun temennilerimi iletmek istiyorum. Yaptığımız incelemelere göre metrekareye 83 kg yağış düştüğünü tespit ettik. Sonuç itibariyle Allah’a hamd ediyoruz büyük felaketi en az hasarla atlattık. Bir daha böyle olaylar yaşamamamız için dereleri ıslah edeceğiz. Bununla ilgili çalışmalara başladık. Büyükşehir’de geldi. Proje üretilecek. Değirmendere Astakoz’da yaşanan problemde bir daha yaşanmaması için yukarıdan gelen suyun sorunsuz gitmesi için bir takım çalışmalar yapacağız’ dedi.

‘SORUNLARA KARŞI SABRETMEMİZ GEREKİYOR’

Seçim sürecine değinen Başkan Ellibeş, ‘24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Seçmenlerinde haklı olan talepleri oluyor. Bize gelen taleplere baktığımızda Allah’a şükürler olsun günlük yaşamda olan sorunlar. Çözülecek sorunlar. Özetle bu yaz sezonunda bütün işlerimize devam ediyoruz. Yollarımız başladı. Asfaltlarımız atılıyor. Değirmendere Yüzbaşılar Kavşağında çalışmalar devam ediyor. Biraz sorun yaşansa da yıl sonuna doğru bu sorunları aşacağız. Biraz sabretmemiz lazım. Hastane çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Tüm sorunlarımızı birlik ve beraberliğimizle omuz omuza vererek çözeceğiz’ dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − 54 =