Bulut: İlimizin değerlerine sahip çıkacağız

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Programda konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut, “İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkacağız. Ülkemizi yeniden geleceğe bakan coşkulu bir ülke haline getirmeliyiz” dedi

 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Programa ev sahibi KOTO Başkanı Necmi Bulut’un yanı sıra Vali Vekili Dursun Balaban, Cumhuriyet Başsavcısı, Habib Korkmaz Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, STK’ların temsilcileri, KOTO’ya üye iş adamları ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Odamız üyeleriyle kucaklaşmak ve biz olma duygusunu pekiştirmek için programlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Odamız kentin sorunlarını karar alıcılara ulaştırıyor. İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkacağız. Ülkemizi yeniden geleceğe bakan coşkulu bir ülke haline getirmeliyiz. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

KOTO’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Bulut’un ardından kürsüye gelen Vali Vekili Dursun Balaban, “Bir iftarda daha bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu mutluluğu bize sağlayan ticaret odasına teşekkür ediyorum. Yeni bir tanışmaya vesile oldu bu program. İlimizde ticaretin daha da yükselmesi en büyük dileğimiz. Kocaeli bunu başaracak güçtedir. Ticaret odasına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 46 = 50