BU YIKIMI MAHALLELİ SEVİNÇLE KARŞILADI

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde harabe şekilde duran ve vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğu  Trafik Tescil eski binası Gölcük Belediyesi tarafından yıkıldı. Bu yıkım mahalleliler tarafından sevinçle karşılandı.

 

 

 

 

 

Yıllar önce boşaltılan, Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde harabe şekilde duran ve vatandaşların büyük rahatsızlık duyduğu  Trafik Tescil eski binası Gölcük Belediyesi tarafından Başkan Mehmet Ellibeş’in talimatı ile yıkıldı. Bu yıkım mahalleliler tarafından sevinçle karşılandı.

YIKIMLAR DEVAM EDECEK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in üzerinde hassasiyetle durduğu depremde hasar gören ve tehlike arz eden metruk yapıların yıkılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlçe genelinde ağır hasarlı, görsel kirlilik oluşturan ve ömrünü doldurmuş harabe binaların yıkımları Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüğümüz  koordinesinde başarıyla gerçekleştiriyor. Değirmendere Yüzbaşılarda bulunan Eskiden Trafik Tescil Binası olarak kullanılan 4 katlı çevreye rahatsızlık veren ağır hasarlı yapı ile ilgili  Yapı Kontrol Müdürlüğünce gerekli iş ve işlemler yapılarak Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince yıkım işlemi gerçekleştirildi.  İlçe genelinde depremde hasar görmüş, tehlike arz eden metruk yapılar ile ilgili olarak çalışmalarımız devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Print

Untitled-2
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 89 =