“BU KENT DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği’ni ziyaret eden CHP İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet İzmit’i yönetmeye talip olduklarını belirterek, “Bu kent daha iyisini hak ediyor” dedi.

CHP İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam partilileri ile birlikte Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği’nin misafiri oldu. Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Bu kent daha iyisini hak ediyor. Kaynaklar doğru kullanıldığında daha iyisi mümkün” dedi.

BU AİLENİN ÜYESİ OLMAK GURUR VERİCİ

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan yardımcısı Selim Yıldız, İl Yöneticisi Berna Çetin, İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, Meclis üyeleri Uğur Koştur, Aliye Hale Meriç, ilçe yöneticileri Mehmet Baştürk, Mediha Satıcı ile birlikte Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Altıntip ve yönetimi ile üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İzmit Belediyesi Başkanı adayı Hürriyet, “Bu ailenin bir üyesi olmak gurur verici. Hemşeri dernekleri kentin marka değerini arttırır, birlik olmayı sağlar. Yapılan çalışmaları daha anlamlı kılar. Vatandaşımızın, Kocaeli’nin, Türkiye’nin sorunu sorunumuz bildik. Siyaset çözüm üretme sanatıdır ve biz bu sanatı sonuna kadar icra ettik. Vekilliğimde iki söz verdim. Herkesin vekili olacağım diyerek herkesin sesine ses katmaya çalıştım. Yapılan aksaklıklarla ilgili kimin sorunu varsa yanında yer almaya çalıştık. Diğer sözüm de halkın arasından kopmama adınaydı. 4 yıllık vekilliğim süresinde hep halkın arasında oldum ve hayatımda hiçbir şey değişmedi” dedi.

EN BÜYÜK KAZANIM İNSAN KAZANMAKTIR

Konuşmasına devam eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, makamlar bittiğinde insanlarla yüz yüze bakmaya devam edeceklerini belirterek, “Başımız dik bir şekilde gezmenin yolu bu makamları vatandaşlar için kullanmaktır. Siyasetin en büyük kazanımı insan kazanmaktır. Büyük bir kararlılıkla inançla İzmit’i yönetmeye talibiz. Bu kenti daha adil daha eşit, kimseyi ötekileştirmeden, kaynakları vatandaşa hizmet için kullanarak bu kenti yönetmeye talibiz. Kimse belediyeye girdiğinde yüzüne kapanan kapılar göremeyecek. Çünkü bu kent daha iyisini hak ediyor. Kaynaklar doğru kullanıldığında daha iyisi mümkün. İnsanları dinleyerek, ortak kültürü oluşturarak, ortak aklı kullanarak pek çok şeyi başarabiliriz. Çalışarak ve çabalayarak, üstüne koya koya o kadar çok şeyi başarmak mümkün ki. Kendimize ve yapacaklarımıza güveniyoruz.”

BAŞIMIZ HİÇ EĞİLMİYOR

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “göçmen olmak bir güzelliktir. Onlar yitirilmiş toprakların aziz hatıralarıdır. Bizleri her zaman çok içten ve gözlerinin içi gülerek karşıladılar. Kendimi hep evimde hissettim. Benim Fatma Hanıma güvenim tam. Kendisini kanıtlamış bir politikacı. Çok genç olmasına rağmen kendisini herkese sevdirmeyi başardı” şeklinde konuştu. Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği başkanı Recep Altıntip ise yaptığı konuşmada gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fatma Hanım bizim aramızdan çıkmıştır. Şimdiye kadar yaptıklarıyla Kocaeli’nin güvenini kazanmıştır. Onun sayesinde başımız hiç eğilmiyor. Bazı çevrelerde konuşurken hep övgü duyuyorum. Kendisinin bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden kaynaklanıyor. Bunun için kendisine teşekkür ediyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =