‘BU DAVA ZAMANIN, MEKANIN, MAKAMIN ÖTESİNDE BİR ANLAYIŞLA NEFSİNİ FEDA EDENLERİN DAVASIDIR’

‘’AK Parti Gölcük 107. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kartepe ile başlayan Ak Parti ilçe danışma toplantıları Gölcük’te 2023 Türkiye Yüzyılı temasının coşkusuyla, büyük bir katılım ve coşku ile başladı ve Gölcük’le kapanışı yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken konuşmasında;

İslam davasıyla dertlenen kadın, ‘Ey iman edenler’ çağrısının muhatabı olduğunun bilincinde olan kuldur. İffet ve vakalarıyla evinde oturmasını bildiği gibi aynı iffet ve vakalarıyla imtihanı ağırlaşmış olan bu ümmetin sorunlarına yaklaşmasını da bilir. Bu şuurla göreve geldiğimiz günden bugüne dek daha çok çalışıp sınırlarımızı aşmayı hedefledik. Siyasetin masada değil sahada kazanılacağı bilinciyle vatandaşımıza ulaşmanın yollarını aradık.

“Bu dava zamanın, mekanın, makamın ötesinde bir anlayışla sevdasına, nefsini kalbine feda edenlerin davasıdır. Bu dava, çağlara meydan okuyarak büyük bir medeniyet tasavvuruyla varlık şuurunu saadet nuruyla aydınlatan erlerin, münevverlerin ve onlara gönül verenlerin davasıdır. Bu dava, yerel ve küresel ihanet kadrolarının oyun ve hilelerine rağmen hiçbir hainliğe hainlik, hiçbir zulme zalimlikle mukabele etmeyen ve adaleti intikamın üstünde tutanların davasıdır. Bu dava, etkiyi yetkiye değil, hizmette ve şefkatte görenlerin davasıdır. Müslümanların uzun zamandır ihmal ettikleri dava kadını yetiştirme konusundaki eksikliklerin, ümmetin içinde açtığı derin boşlukları AK Parti ile samimi, bilinçli, deneyimli ve düzeyli, erkeklerle bir yarış halinde değil, onlara destek olan bir anlayışla gidermeye çalışıyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 1