“BİZ MİLLETİ İÇİN İHA-SİHA ÜRETEN ERDOĞAN’I SEVİYORUZ”

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, ulusal gündemi değerlendirdi.  Altını kalın harflerle çizdiği açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet sevgisi vardı.

“Cumhurbaşkanımız ülkemiz faiz cenneti değil, üretim ve istihdam cenneti olması için kararlı”

Başkan Seymen “Bilindiği üzere son aylarda kur manipülasyonları vesilesiyle ülkemizi ekonomik darboğaza sokma ve milletimizi dara düşürme girişimleriyle karşı karşıyayız. Pandemi dönemiyle gelen kısıtlamalarla ticari çarklarımız kısmen zarar görse de devletimiz destek paketleri ve yapılan hamlelerle milletimizin refahını sağlamaya çalışıyor. Bu dönemde doğalgaz maliyetinin sübvanse edilmesi, nakdi yardım paketleri ve benzinden alınan verginin minimuma indirilmesi gibi vatandaşımızın cebini korumaya yönelik adımlar atmıştık. Ayrıca Belediyelerimiz başta olmak üzere çalışanların alım gücünün düşmemesi adına gerekli artış yapılmıştı. Bu zamların ardından 2021’in son günlerinde açıklanan 4.250 TL gibi asgari ücret, kamu ve işçi tüm çalışanlardan alınan gelir vergilerinin minimuma indirilmesinin yanı sıra işverenlere de SGK prim desteği ve yine işçi üzerinden alınan verginin düşürülmesi gibi destek uygulamaları devreye sokuldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ülkemizin faiz cenneti değil, üretim ve istihdam cenneti olması için kararlı adımlarla küresel ve yerel işgal odaklarının karşısında dik bir şekilde duruyor.

“SİNDİREMEDİLER”

Çeşitli manipülasyonlarla 18 TL seviyesine kadar çıkan dolar fiyatının önüne geçebilmek, faizcilere engel olabilmek için Sayın Cumhurbaşkanımız son kabine toplantısından sonra bazı yöntemlerin devreye sokulduğunu ifade etmişti. Bu yöntemler de etkisini hemen gösterdi . Ancak bu hususta dikkatimizi çeken bir hadiseyi paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın açıklaması sonrası dolar 1-2 saatte 6-7 TL değer kaybedip 10-11 TL seviyelerini indiğinde manipülasyoncuların ülkemizdeki odakları büyük hüzün yaşadılar. Bu hüzün 15 Temmuzda darbeyi püskürttüğümüz öğrenildiğinde yaşanılan hüznün benzeriydi. Gözlerimizle şahit olduk, Türk Liramızın döviz karşısında hızlıca değer kazanmasını sindiremediler. Doğrusunu söylemek gerekirse üzülmelerine biz hiç şaşırmadık. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ın bu millet için iyi bir adım atmasını hiçbir zaman istemediler, hazmedemediler. Halkın ona olan sevgisi ve güvenini yok etmek için ellerinden geleni yapsalar da başarılı olamadılar.

Kendilerine kötü bir haber vermek istiyorum, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Parti hükümeti ve teşkilatları onları üzmeye devam edecek. Hazmedemeyecekleri nice hizmeti milletimiz için üretmeye devam edeceğiz.

“BİZ MİLLETİ İÇİN İHA-SİHA ÜRETEN ERDOĞAN’I SEVİYORUZ”
Biz devleti için 20 yıldır canla başla çalışan Erdoğan’ı seviyoruz, kaos plancılarını değil,
Biz devleti için, milleti için İHA-SİHA üreten Erdoğan’ı seviyoruz, kapalı kapılar ardında büyükelçilerle lobi faaliyetlerinde bulunanları değil.
Biz terörü bitirme noktasına getiren, teröristleri mağaralarına hapseden Erdoğan’ı seviyoruz, terörün siyasi odaklarıyla kahvaltı düşleyenleri değil.
Biz her bir şehidimizin ailesini bağrına basan, yanından duran Erdoğan’ı seviyoruz, şehit ailesine küfredenleri değil.
Biz ekonomik bağımsızlığımız için, geleceğimiz için göğsünü siper eden Erdoğan’ı seviyoruz, ‘’dolar almanın tam zamanı’’ diyerek manipülasyonculara ortak olup devletini ezip geçmeye yeltenenleri değil.
Biz şehir hastaneleriyle milletinin en iyi şartlarda ücretsiz hizmet almasını sağlayan Erdoğan’ı seviyoruz, buna engel olmaya çalışanları değil.
Biz deprem, yangın, selden sonra hızlı bir şekilde afetzedelerin hem gönlünü hem yaşam alanını yeniden inşa eden Erdoğan’ı seviyoruz, afetlerden kaos devşirenleri değil.
Biz kürdistan diyenlerin alnını karışlayan askerimizi, polisimizi, bekçilerimizi seviyoruz, gizli ortaklarına şirin gözükmek için kürdistan söylemine laf etmeyenlere değil.
Bu liste uzar gider. Özetle Biz ‘’insanı yaşat ki devlet yaşasın’’ diyerek vatanın her bir ferdinin derdiyle dertlenen Erdoğan’ı seviyoruz, sevmeye devam edeceğiz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − 47 =