BİZ BİZE YETERİZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Covid-19 sürecinde ülkemizin bu sınavı en iyi şekilde verdi.  ‘Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu süreç tam bitmedi. Bu sebeple kontrollü sosyal hayat kurallarına mutlaka uymamız gerekiyor’ dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

Değerli Gölcüklü hemşehrilerim; Tüm dünyayı ve Ülkemizi de etkisi altına alan Covid 19 sebebiyle ara vermiş olduğumuz siyasi faaliyetlerimize normalleşme süreciyle yeniden başlıyoruz. Zor ve sıkıntılı bir süreç geçirmemize rağmen süreci dünya genelinde en iyi yöneten ülkelerden birisi olmamız münasebetiyle; Cumhurbaşkanımız nezdinde Sağlık Bakanımıza, sağlık çalışanlarımıza, emniyet mensuplarımıza, vefa destek gruplarımıza, belediyemize, STK’larımıza, esnaflarımıza teşekkürlerimi sunarken Covid 19 sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimize Rabbim’den rahmet diliyorum.’

ESNAFIMIZA HAYIRLI İŞLER DİLİYORUM

Akpınar, ‘ Uzun bir süre sonra dükkânlarını tekrar açan esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Bu süreçte belediye ekiplerimizin ve başkanlığımızın aynı zamanda esnaf ve sanatkarlar odamızın azami düzeyde esnafımıza yardımda bulunma çabalarını da takdir ediyor, vatandaşlarımızı bir kez daha, yerel esnafımızdan alışveriş yapmalarını, normalleşme sürecini Birlik ve beraberlik duyguları ile tam dayanışma içeresinde göğüslemenin, bu süreci hızlı bir şekilde atlamak için hayati önem taşıdığının farkında olmaları konusunda uyarıyorum’ dedi.

İLÇEMİZE, İLÇEMİZ İNSANINA SAHİP ÇIKALIM

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, son olarak, ‘Bunun yanı sıra esnafımızda yeni başlayacak dünya düzenine bir an önce adapte olup, kendilerinde gördükleri eksiklikleri tamamlamaya gayret etmeli, geçirmiş oldukları sıkıntılı süreçlerin geçici olduğunu bilip vatandaşı kucaklamanın hayati öneme sahip olduğunun bilincinde olup ticaretlerini yeni düzene endeksli şekilde yönlendirmelerini, her zaman yeniliklere ve değişikliklere uyum sağlayıp markalar ile rekabet gücünü elde edebilmelerini olmazsa olmaz gördüğümüzü bildiririm. Kısacası Gölcük’te biz bize yeteriz deyip belediye, esnaf,vatandaş el ele harcamalarımızı, alacağımızı ,satacağımızı kendi bölgemizde ilçemizde değerlendirmeye çalışalım. Salgının tam anlamıyla bitmemesi nedeniyle sağlık bakanlığımızın kontrollü sosyal hayat kuralları kapsamında; maskelerimizi takalım, sosyal mesafe kurallarına uyalım ve temizliğimize özen gösterelim’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 + = 49