BİR KEZ DAHA KOCAMAN

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası 19. Olağan Kongresi’ni bugün Kongre Sarayında gerçekleştirdi

ESNAF KOCAMAN DEDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası 19. Olağan Kongresi, bugün Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Necmi Kocaman ve Başkan Adayı Tuncay Yıldız’ın aday olduğu  kongrede başkanlığı, 610 oy ile Mevcut Başkan Necmi Kocaman yeniden kazanarak güven tazeledi

DİVAN BAŞKANLIĞINI KADİR DURMUŞ YAPTI

1148 esnafın sandık başına gittiği kongrede divan kurulu başkanlığına Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, üyeliklerine ise Kemal Erol, Nuray Cömert, Vahit Karakaya ve Ahmet Gülkum, oy birliği ile seçildi.

Raporlar oy birliğiyle kabul edildi

Kongrede ilk olarak faaliyet raporu, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Seyhan Sirmen tarafından okundu. Rapor oy birliği ile kabul edildi. Ardından odanın denetim kurulu raporu Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Denetim Kurulu üyesi Tuğba Zeren tarafından okundu. Bu rapor oy birliği ile kabul edildi. Son olarak hesap raporları okundu ve bu rapor da oy birliği ile kabul edildi. Gündemin devamında ise tahmini bütçe okundu.

BAŞKAN SEZER BALARILAR DİLEDİ

Sezer, “Esnaf ve sanatkar dediğimiz zaman kentin ana dinamiğini söylüyoruz”

Kongrede ilk konuşmayı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer gerçekleştirdi. Başkan Sezer konuşmasında, “  Buraya gelirken şunu düşündüm. Demokrasi çok güzel bir şey. Demokrasinin değerini bilmemiz lazım. Gelişmesi için de sivil toplum kuruluşları olmazsa olmazdır. Özellikle esnaf ve sanatkarlarımızın bir araya gelerek sorunların giderilmesi yönünde önemli faaliyetler yürüttüklerini biliyoruz. Baktığımız zaman 2020 senesinden bu yana yaşadığımız pandemi süreci var. Bu süreçte sıkıntılar yaşadık. En ağır yükü de esnaf ve sanatkarlarımız olarak siz yaşadınız. Ben özellikle bu dönemde kurallara uyma noktasında ve pandemi ile mücadelede gösterdiğiniz gayret ve desteklerden ötürü her birinize teşekkür ediyorum. Sizin destek ve gayretlerinizle kentin tekrar ayağa kalkması, başarı ile kentin kendine gelebilmesi mümkün oluyor. Esnaf ve sanatkar dediğimiz zaman kentin ana dinamiğini söylüyoruz. Ben bu kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyor, her bir üyeye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Seçilecek olan başkan adayına da bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

TOPLAM 1154 ESNAF OY KULLANDI

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde bugün

Toplam kullanılan oy 1154

Necmi Kocaman 610 Oy

Tuncay Yıldız      536 Oy

Geçersiz 8 Oy kullanıldı.

Fark 74 Oy.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 4 =