BİLİR; “GÖLCÜK HALKINI DİNLİYOR VE DERTLEŞİYORUZ”

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir, yaptığı yazılı açıklamada, “Tüm Gölcük halkını dinleyen ve dertlerine deva olmaya çalışan bir ilçe yönetimi olacağız” dedi

Geçen hafta göreve başladıklarını ve genç bir yönetim kadrosu ile yola devam ettiklerini belirten Bilir, Gölcük için yola çıktıklarını ve halkımızın sorunlarını dinleyerek onların yanında çözüm üretme çabası içinde olmaya çalışacaklarını, Gölcük için faydalı olacağına inandığımız her çalışmada diğer siyasi partiler ile de fikir alış verişinde bulunmaya hazır olduklarını, ötekileştirici bir siyaset anlayışı ile değil birleştirici bir anlayış ile çalışacaklarını, siyaseti halkımızın yararı için bir araç olarak gördüklerini belirtti.
‘BİLİR KENDİNİ ANLATTI’
Bilir, “Göreve başladıktan sonraki ilk toplantımızda ilçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın birim başkanlıklarını, uzman oldukları alanlar doğrultusunda dağılımlarını yaptık ve Gölcük halkımızla paylaşmak istedik. İlçe başkan yardımcılarımızı halkımızda incelediğinde, konusunda uzmanı, ehliyet sahibi arkadaşlarımız olduğunu göreceklerine inanıyorum “dedi. Siyasete 1 yıl kadar önce ilk defa DEVA Partisi Gölcük ilçe kurucu üyesi olarak girdiğini belirten Bilir kendisini şöyle tanıttı;“1980 yılında Gölcük’te doğdum. Doğma büyüme Gölcüklüyüm. Gölcük Tersane Komutanlığından emekli işçi bir babanın çocuğuyum. Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi makineleri mühendisliğini bitirdim. Mastırımı Kocaeli Üniversitesi’nde işletme üzerine tamamladım. Kocaeli bölgesinde yer alan tersanelerde bir süre üretim mühendisliği yaptıktan sonra yine gemi inşaatı sektöründe faaliyet gösteren alt yüklenici bir firma ortaklığı ile iş hayatıma devam ediyorum” dedi.
‘HALKIMIZI DİNLEYİP DERTLEŞİYORUZ’
Bilir, “Adını geçmişten beri bir donanma kenti olarak Türkiye’mize duyuran Gölcük ilçemizde sanırım ilk defa meslek olarak da temsil edecek Gemi İnşaatı mühendisi bir siyasi parti İlçe başkanıyım. Genç ve dinamik bir yönetim kadrosu ile halkımızın içinde sürekli bizi göreceğinize emin olabilirsiniz. Görevimizin tebliğ edilmesinden itibaren geçen bir haftalık süreç de Halıdere de taşocağının tekrar açılması ile ilgili Cuma namazı sonrasında halkımızın bu konudaki sorunlarını dinleyip dertleştik ve ilçe yönetimimizde yer alan avukat arkadaşlarımızı konunun takipçisi olarak görevlendirdik. Sadece basında yer almak için değil halkımızın bilmesi gereken hukuki süreci önümüzdeki ay tekrar ziyaret edip kendileri ile paylaşacağız. Kıbrıs Gazimiz Mehmet Enin Akıncı beyi geçirdiği trafik kazası sonrasında evinde mahalle temsilcimiz ve yönetici arkadaşlarımızla ziyaret ettik ve Türkiye’nin tüm bölgelerinden gelen silah arkadaşları ile nasıl bir vatan mücadelesi verdiklerini ilçemizin gazisi olarak kendisinden tekrar dinleme şansımız oldu. Çalışmalarımızı sosyal medya hesaplarımızdan vatandaşlarımız takip edebilirler. Bizlerle tanışmak ve partimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı da İlçe binamızda misafir etmekten onur duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.
GÖREV DAĞILIMI
Ersen Bilir’in İlçe yönetimindeki görev dağılımı şu şekilde oldu: İlçe Başkanı: Ersen Bilir. Teşkilat Başkanı: Ahmet Ekşi, Salim Tüysüz.İlçe Sekreteri: Sadun Baran, Murat Usta.Hukuk Ve Adalet İşleri Başkanlığı: Tarık Sağlam.Seçim İşleri Başkanlığı: Serhat Altan.İnsan Kaynakları Ve Parti İçi Eğitim Başkanlığı: Abdurrahim Topçu, Hüseyin Gür.Tanıtım Ve Halkla İlişkiler Başkanlığı: Filiz Dönmez, Okan Kadaş. Bilgi Ve İletişim Sistemleri Başkanlığı: Bahadır Kurt, Nuh Çelik.Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları Ve Çevre Başkanlığı: Damla Alp, Kadir Umut.Kültür Ve Sanat Çalışmaları Başkanlığı: Fatih Aslan Ülkü Bal.Kadın Çalışmaları Başkanlığı: Hande Belül, Mukaddes Dilaver.Gençlik Çalışmaları Başkanlığı: Fırat Çelik, Berk Kurt.İdari Ve Mali İşler Başkanlığı: Ali Aşçıoğlu.Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler Ve Dış İlişkiler Başkanlığı: Hakan Tankal, Mehmet Baran.Ekonomi İşleri, Sek. Geliş. İz. Dig. Dön. Ve tek. Başkanlığı:Esat Şirintaş, Necati Kutluca.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 4