BEYZA İLE ENES DÜNYA EVİNE GİRDİ

İlçemizin tanınmış isimlerinden uzun yıllar Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve emekli olan Sedat ve Hatice Palamut çiftinin kızları Beyza Palamut ile Akkurtoğlu Ticaret’in sahibi Kadriye ve Ali Kurt çiftinin oğulları iş insanı Enes Kurt çok sayıda davetlinin katılımıyla dünya evine girdi.
 Gölcük Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev yapan ve emekli olan Sedat Palamut ile Hatice Palamut çiftinin kızları Öğretmen Beyza Palamut,  hayatını ilçemizin geniş bir kesim tarafından tanınan ve Yuvacık’ta ikamet eden Akkurtoğlu Ticaret Bahçe Mobilyaları Endüstriyel Mutfak Ürünleri Sahibi Ali Kurt ve Kadriye Kurt’un oğulları Enes Kurt ile birleştirdi.
Beyza ve Enes çiftinin görkemli düğün törenleri 5 Ağustos’ta Değirmenbaşı Butik Otel’de çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
NİKAHI BAŞKAN SEZER KIYDI
Genç çiftin nikahlarını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Sezer genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah merasiminin ardından genç çift, aileler ve davetliler eşliğinde gönüllerince eğlendi.
BABALARDAN TEŞEKKÜR
 2 baba, evlatlarının düğün merasimine gelen dostlarına teşekkür ettiler.
Sedat Palamut ve Ali Kurt’un teşekkürü;
‘Teşrifleri ile bizleri onurlandıran, uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, aile  büyüklerimize, komşularımıza, mesai arkadaşlarımız ve tüm konuklarımıza,
Düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp çiçek ve çelenk gönderiminde bulunan; telefon, telgraf ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza, Palamut ve Kurt aileleri adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız.’ Dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − 78 =