BEYAZ ÖNLÜKLERİYLE SOKAKLARA İNDİLER!

BEYAZ ÖNLÜKLERİYLE BU KEZ SOKAKTALARDI!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan ve sağlık çalışanları,  hem vatandaşı dinlemek hem de artan koronavirüs vakalarına karşı daha dikkatli olmalarını istemek amacıyla beyaz önlüklerini giyerek sokağa indi.

Ülkemizde ve ilimizde yükselişe geçen koronavirüs vakaları sonrası İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Şeref Kasımoğlu, Personel Hizmetleri Başkanı Coşkun Güler, Kamu Hastaneleri Başkanı Ahmet Sarıışık ve sağlık çalışanları, beyaz önlüklerini giyip ellerine aldıkları afişler ile İzmit Yürüyüş Yolu üzerinde esnaf ve vatandaşları kurallara uymaları konusunda bilgilendirdi. Beyaz önlükleri ve afişleriyle Yürüyüş Yolunu baştan sona dolaşan Pehlivan ve sağlık personeli vatandaşın görüşlerini de dinledi.

KORONAVİRÜSLE AMANSIZ BİR MÜCADELE İÇİNDEYİZ

Her zaman vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmesi için mücadele ettiklerinin altını çizen İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan, “Pandemi sürecinin başından buyana tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüsle amansız bir mücadele içerisindeyiz. Maalesef son günler vaka sayıları ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de bir artış gösterdi. Bu yüzden maske, mesafe ve hijyene daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Bu çerçevede her zaman sahadayız ama bu kez farklı bir etkinliğe imza atmak istedik. Esnafımızın, vatandaşımızın halini hatırını sorup gerekli uyarılarda bulunarak, onların da fikirlerini almak istedik.”

TEK BAŞINA KAZANILACAK BİR SAVAŞ DEĞİL

Kalabalık ortamlara mümkün oldukça girmemek gerekiyor. Etkinliklerden, taziyelerden, düğünlerden kesinlikle kaçınılmalı. Aşı sıra gelen vatandaşların aşılarını yaptırması gerekiyor. Bizler sağlık orduları olarak her zaman göreve hazırız ama vatandaşımızın sağlıklı olmasını istiyoruz. Bugün ki etkinliğimiz de gördük ki insanların tepkileri çok olumlu oluyor. Zaten artık herkes kurallar konusunda daha hassas bir tavır takınıyor. Bu sadece sağlık personelinin mücadelesiyle kazanılacak bir savaş değil. Birlikte mücadele verdiğimiz takdir de zaten vaka sayıları düşecek ve sağlıklı günlere geri döneceğiz” dedi.

Fotoğraf; Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan ve sağlık çalışanları,  hem vatandaşı dinlemek hem de artan koronavirüs vakalarına karşı daha dikkatli olmalarını istemek amacıyla beyaz önlüklerini giyerek sokağa indi.

Soner Gülezer 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =